Aug 8, 2012

TOLONG BOLEH? :)

ASSALAMUALAIKUM :)

err, korang perasan tak blog anis ni tak de iklan?? dulu anis memang tak nak letak iklan-iklan nie. konon tak nak serabutkan blog. haha. tapi sekarang jiwa tengah memberontak, so nak jugak letak iklan. jeles kot dengan semua orang. lepas tuu, nekad laa kononnya, g laa kat nuffnang.com. sign up kat sana. 




untuk pengetahuan semua, dari minggu lepas lagi anis duk sign up dengan nuffnang tuu. tapi.... tak boleh :( captcha tuu tak lepas-lepas. mesti cakap error kat CSRF. maksudnya?? anis dah buat banyak kali dah. siap baca bismillah lagi. hehe. dah give up dah sebenarnya nak sign up. tapi hidup nie mana boleh cepat mengalah kan??  

kepada blogger yang baca entri nie, boleh tolong anis tak? kenapa susah sangat nak sign up nuffnang nie?? tolong ehh. please * muke kesian*  okay laa, dah nak berbuke. nak out dulu yaa :DD byee. assalamualaikum semuaa.
DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

22 725 budak kiut buat kecoh:

elyna mirsada said... []

pastikn letak link blog betul n nama blog yg btl..isi dgn brsbr k.jemput join segmen sy..

aNiss :):) said... []

@elyna mirsada thanks dear. tapi dia tak mintak pun link blog, nama blog pun tak de. dia cakap ada error kat CSRF. maksudnya??

~Sweet Honesty~ said... []

alamak..xtau la cane nk setel..sweety lagilah buta hal2 cmne..

miz ruha said... []

maybe nuff tgh upgrade die punya sistem.
try la lain kali.
harap bersabar..

haz said... []

haz pn xtaw nk tlg cmne >.<'

rAIHan said... []

raihan pon tak tahu jugak,,try daftar guna alamat email lain. username pon tukar lain gak.

aNiss :):) said... []

@~Sweet Honesty~ haha. tape laa cik sweety, thanks :)

aNiss :):) said... []

@miz ruha oh yeke? patut laa. thanks dear :DD

aNiss :):) said... []

@haz haha. its okay dear :)

dayah SnoW Heuka said... []

ta pa naty cube lagi. betol la kata org lain tgh upgrade kot.. ms daftar pastikan link blog semua betol ea.. all da bes :D

Ash Give said... []

tak tahu mcm mana nak tolong, sbb ari tu ok je kot masa sign up.. cuba tunggu esok esok.. time bukan pik hour.. kot kot boleh, tapi kadang nuff pun buat hall gak.. so, cubajaya je la ya :)

aNiss :):) said... []

@rAIHan ohh. okay, thanks raihan syg :DD

aNiss :):) said... []

@dayah SnoW Heuka terima kaseh awak. nanti anis try lagi :DD

aNiss :):) said... []

@Ash Give HAHA. dah try signup pukul 3 pagi kot semalam. btw, thanks yaa :DD

Aku Mad said... []

letak iklan advertlets bagus.. sebab iklan nuff ni kejap ada , kejap takda.

Aku Mad said... []

blog mad takda malware lagi laa, dah setel :) hihihihi..

aNiss :):) said... []

@Aku Mad ohh yeke? org ckp adverlets nie cerewet, baik nuff lagi, entah laa, anis sendiri konpius :DD

aNiss :):) said... []

@Aku Mad wahh. dah boleh terjah :DD

eimah siti said... []

sbb hari ni nuffnang baru buat baru kot....so, maybe lambat sikit nak ok...try tgk esok or lusa....cik siti buat ni da lama da...huhu...

aNiss :):) said... []

@eimah siti okay cik siti sayang :DD THANKS ehh :)

Akhelaken said... []

cuba pasang iklan churp2 dulu,sbb nuffng & churp2 tu bergabung..boleh sign in sekaligus, try tgk cemana..
try and error dont give up k!

miZz_nizZ said... []

skrang dah okblom? mmg smua ikot step kn?