Aug 8, 2012

SUSAH EH NAK CARI KOTAK FOLLOWER??

ASSALAMUALAIKUM :)

hai semua. sihat? sebelum nie ada yang komen tak jumpa kotak follower anis. tapi anis masa tuu tak ada hati lagi nak edit-edit blog bagai nie. malas. hoho :) lepas tuu, tadi ada dapat komen dari seorang follower. dia cakap susah dia nak cari butang follower. nasib baik dia jumpa sebab dia nak komen dekat chatbox. kesian dia yaa :DD

tetibe jer mood rajin datang, so anis godek-godek laa blog nie. buang follower + chatbox yang float kat kiri tuu. * kalau korang perasan laa* . anis letak diam-diam kotak follower kat tepi nie ---->  senang korang nak cari kan?? lagipun anis rasa macam menarik jer letak follower kat sidebar :DD nampak kemas tanpa benda yang float tuu.

yang nie laa tempat untuk follower dan chatbox. maybe kechik sangat, sampai  ada yang tak nampak :)

DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

20 725 budak kiut buat kecoh:

Aku Mad said... []

tak susah pun cari kotak follower kat blog ni :)

DekNie said... []

skang ni baru sng... dah follow... :)

Izzah Norlizah said... []

hahahaha,,,sapa la 2 agaknya.by de way,tq.pas ne sng la org lain nk follow,,,

Reena Kamarudin said... []

salam kenal dik. lawa blog :)

aiman fanboy k-pop said... []

heeee...daa nampak daaa tuh...btw,nice blog...follower pon ramai sekali .. ^^

Kancil 8349 said... []

ada yang masih belajar dalam dunia blog nie,..so kena tunjukkan jalan..

rAIHan said... []

before nie pon tercari2 gak kotak follower blog anis nie. rupanya letak sekali ngn shout box.

aNiss :):) said... []

@Aku Mad haha. tapi yang sekarang lebih senang org nampak :DD

aNiss :):) said... []

@DekNie thanks follow dear :DD

aNiss :):) said... []

@Izzah Norlizah HAHA. awak laa dear, actually anis nak tag, tapi takut awak marah :)

aNiss :):) said... []

@aiman fanboy k-pop haha. senang nampak kan :) tak ramai pun laa follower, ramai follower aiman lagi :DD THANKS yaa follow :)

aNiss :):) said... []

@Kancil 8349 BETOL :) anis pun masih merangkak-rangkak lagi dlm dunia blog nie :)

aNiss :):) said... []

@rAIHan haha. dulu saje nak combine. kononnya nak buat comel, tapi menyusahkan org. haha. sorry yaa :DD

~didiey~ said... []

jumpa kotak follower..senang aje..hehe

salam kenal dr didiey:)

Aku Mad said... []

best sangat berblogging ni kan, dapat ramai kawan.. :)

danish nasir said... []

woohoo...nice blog..anyway muka anis familiar !..:)

aNiss :):) said... []

@~didiey~ senang ehh? sebab baru tukar kotak follower :DD THANKS yaa dear sebab follow anis :)

aNiss :):) said... []

@Aku Mad betol! setuju sangat :DD kawan banyak baru hidup happy :DD

aNiss :):) said... []

@danish nasir thanks :) blog biase jer. err, familiar? mungkin pernah jumpe kot. tak pun pelanduk 2 serupa :DD