Aug 10, 2012

TERIMA KASIH KAWAN :') TERIMA KASIH NUFFNANG :')

ASSALAMUALAIKUM :)

yeay. mood happy sangat nie. korang perasan tak apa yang beza kat blog nie? err, kalau sesiapa yang first time singgah blog buruk nie mestilaa tak taw apa-apakan?? sebenarnya blog nie dah ada iklan :) dah setahun blogging, tapi  baru sekarang nak tergerak hati nak buat. mana laa taw dapat rezeki lebih dari nie, insyaALLAH :')

sebenarnya dari minggu lepas lagi anis duk sign up account nuffnang nie, tapi hari nie baru jadi. a big thanks to my bestie cik AFIFI IZZATI MOHD ROBI. *clapclap* tak boleh nak link sebab dia tak ada blog. anis suruh dia yang sign up semua. dan alhamdulillah dah jadi. terima kasih kawan :') rupa-rupanya pc anis yang buat hal. nie sekarang guna lappy okay jer. 



ini dia si cantik manis afifi izzati. yang pakai baju purple tuu. kalau sesiapa yang berminat hubungi anis untuk maklumat lebih lanjut. haha. ohh rindunyaa nak shopping lagi dengan dia :') dia nie same sekolah dengan anis dan sama matrik di kuala pilah.  sebenarnya banyak nak cerita pasal dia, tapi tunggu laa entri akan datang bila mood rajin nak menaip :)

pengajarannya yaa anak-anak sekalian, kalau ada apa-apa masalah, jangan pendam sorang diri jer. jangan duk berserah jer tunggu bantuan dari langit. memang laa kita kena bertawakal kepada ALLAH, tapi mesti laa ada usahanya. minta bantuan dari orang lain yang lebih tahu dari kita :) wallahualam.
DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

35 725 budak kiut buat kecoh:

eimah siti said... []

wahhh...tahniah....welcome to the club dear....nuffnangers....hehhe

aNiss :):) said... []

@eimah siti thanks dear :D nasib baik kawan tolong :')

Mimie said... []

hai nuffnangers.. hehe

jemarisuri said... []

join de club nuffnang ye...sis pun x brapa nk fhm lg pasal benda ni...hihi

Herma Julianny said... []

salam kenal..=)
akak pun br je buka nuffnang tahun ni,
padahal dah bertahun-tahun blogging..
haha..

aNiss :):) said... []

@Mimie hai hai hai :) nuffnangers ke power rangers? haha :D

aNiss :):) said... []

@jemarisuri same laa kita sis. merangkak-rangkak lagi nie :)

aNiss :):) said... []

@Herma Julianny wah! lamanya akak berblogging. anis pun baru tergerak hati nak buat nuff nie :)

Aku Mad said... []

aik, iklan nuff cuma ada kat header je ke?

aNiss :):) said... []

@Aku Mad ada jer kat sidebar dengan bawah post. boleh jer nak letak mana-mana pun. cuma buat masa sekarang anis nak letak kat header jer :DD

ika said... []

welcome to nuffnang aniss...:)

eyeyou said... []

1stly~tq folo me..appreciate..i do folo u..
2ndly~nnt ley ajar watt acc nuff ekk..da lebey setahun gak berblogging..tp followers kita jauh berbeza..hehhee
3rdly, slmt hari raya..:))

rAIHan said... []

owh yeke..alhamdulillah dah setel..:)

hajar hasan said... []

Weee~ Congrats Anis, dah register nuffnang. InsyaALLAH, kalau ada rezeki, boleh jana pendapatan. Ye dak?? :DD

p/s: All the best kat UPM nnt. Belajar rajin² tau.

Remy hazza said... []

ok ler tu ada..yg tolong... remy sampai sekarang rasanya tek betul pasal nugnang nie.....he3...letak camtu ler... nak manage tak pandai....

btw..salam kenal dari remy...

miz ruha said... []

kak ruha pun bru msk kn iklan dlm blog..
bru taun ni,,,

welcome to the club..nuffnangers..

nadia farhana said... []

hehe selamat bernuffnang

LubLy said... []

lebly punya traffic pun..baru nak naik..haha

aNiss :):) said... []

@eyeyou firstly, most welcome dear, btw, thanks sudi follow anis :')
secondly, okay jer. nanti contact anis yaa :) anis pun baru jer lagi nie :)
thirdly, selamat hari raya dear :DD

aNiss :):) said... []

@hajar hasan hajar! rindunyaa kat dia. lame tak contact kat blog kan?? haha. yelah, boleh laa jana pendapatan cket kalau ada rezeki. okay2. nanti anis belajar rajin2 :DD

aNiss :):) said... []

@Remy hazza haha. sama laa, anis pun tak pandai lagi. salam kenal jugak dari anis :)

aNiss :):) said... []

@miz ruha ohh yeke? wahh! thanks kak ruha :DD

dayah SnoW Heuka said... []

haha babap gak anis ni :P ckp ta leyh niyh da leyh.. yay!.. hehe alhmdllh :D

miss mysterious said... []

congrate! berjaya akhirnya..

aNiss :):) said... []

@dayah SnoW Heuka haha. dulu tak boleh. sekarang dah boleh :)alhamdulillah :DD

aNiss :):) said... []

@dayah SnoW Heuka haha. dulu tak boleh. sekarang dah boleh :)alhamdulillah :DD

Aku Mad said... []

leh la main klik2 iklan nuff pasni ek hihi..

Nurulee said... []

Betul betul. kalau ada problem kena lah usaha nak selesaikan. hehe =D

miss mysterious said... []

anis, mm ada masalah la nak register nuffnang.. dah letak dah semua information.. tp dia gi back balik kat registration form tu.. huhu.. :'( camne nak buat ek? boleh x pm kat mm.. huhu... sedih+geram nuffnang ni...