Aug 5, 2012

JOM MAKAN WANITA BERPURDAH NIE :D

ASSALAMUALAIKUM :)

korang sanggup tak makan benda nie? ada bulu mata lagi. cantik sangat :)


cuba teka apakah ini? haha :DD mesti korang dah taw kan? kreatif tapi scary. 
jemput makan semua. haha :)

DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

27 725 budak kiut buat kecoh:

Ahlam Miera Amirul Shafie said... []

kek kah? euuuuwww... xsanggup deng nk mkn...huhuhu

Zufar Najib said... []

pergh.cantik betul. Baca entry ni lah die ade 3 part, ni part one yang berguna tuk di amalkan bulan Ramadhan ni
http://mzufar.blogspot.com/2012/08/tips-download-taqwa-part-1.html

rAIHan said... []

huhu..tak makan lah jawab nya..

~Sweet Honesty~ said... []

takut nk mkn tembikai tuh..hehehhe

piko pink said... []

mcm knl je buah nie...nk jgk la...heehehe

Arib Ismail said... []

Wuuuu, serius scary. Tak sanggup nak makan sebab tengok pun dah takut :'(((

My recent post: Iftar Bersama Krew Amanz.MY & Nisa Kay @ Marché Mövenpick, The Curve

aNiss :):) said... []

@Zufar Najib cantik tapi scary :P nanti anis singgah kat blog zufar ehh :)

aNiss :):) said... []

@rAIHan HAHA. tak sanggup. wanita berdarah! :DD

aNiss :):) said... []

@piko pink tak kan tak kenal buah tembikai kot :DD nah ambik laa buat bukak puase :DD

aNiss :):) said... []

@Arib Ismail HAHA. kalau nak makan, pejam laa mata rapat2 :DD

Aku Mad said... []

ini buah tembikai, kan?
tapi mad kalau dah lapar bedal je la, kah3..

aNiss :):) said... []

@Aku Mad yaa. buah tembikai :DD wohoo. sanggupnya mad makan! ish3 :DD

kyoshi_sousuke said... []

sy tau buah tu cm sape..ye cm anis kan?hehe

aNiss :):) said... []

@kyoshi_sousuke haha. anis scary mcm nie ke?? haha :PP

elyna mirsada said... []

cm buah tembikai je,,kreatif,tp xsanggup le nk mam

aNiss :):) said... []

@elyna mirsada memang tembikai pun yangg. kreatif sgt kan?? tapi geli nak makan.. euwww :PP

zan said... []

takkan nak buat pameran je,kan2
simpan pun x leh,,baik bedalje,,
tapi tukang ukirlah yg kena belahkan,
zan tukang makan je

Aku Mad said... []

omputeh memang kreatif kan? sampai buah tembikai pun dorang ukir.

aNiss :):) said... []

@zan haha. kalau simpan, cepat buruk. tapi sape yang berani belahkan? tak sanggup :DD

aNiss :):) said... []

@Aku Mad HAHA. diorang tak de keje lain kot. tapi kreatif sgt kan? pandai diorang :DD

Aku Mad said... []

a'ah, pandai laa sangat kah kah kah..

Kancil 8349 said... []

kreatif...tapi ndak mahu makan nanti teringat selalu...

Haryati Faizal said... []

takmolah...geli tekak ni nak makan...tak sanggup...hihi

mecha_praline said... []

Ngeri tenguk. Macam kulit kena siat!