Aug 3, 2012

DIARY BABY GEMOK~

ASSALAMUALAIKUM :):)



 saya tak taw ape nama saya, tapi semua panggil saya baby. nama saya baby laa kan? berat saya sekarang dah 20 kilo. apa? awak cakap saya GEMOK??




sampai hati awak!! huwaaaaa T.T  daddy, kenapa gelak? tolong laa saya. saya kuruskan daddy?



daddy, saya gemok ehh? tapi daddy cakap daddy sayang saya sangat-sangat walaupun saya macam nie.




daddy, saya tanya lain daddy jawab lain, saya geram dengan daddy  sebab daddy tak cakap pun saya kurus :(




daddy bagi saya mainan nie. dia pujuk tak bagi saya nangis. tapi saya tak nak yang nie.




daddy, saya nak yang tuu laa :( boleh??




daddy bagi saya naik motosikal mainan warna biru nie, siap pakaikan saya topi pelik nie lagi. 




tapi nie bukan yang saya nak :( nak yang tuu laa daddy. yang tuu.




yaa daddy. saya nak ni jew. saya kan suka makan :DD




nyummy. sedapnyaa. hingga menjilat jari. erk. alhamdulillah :DD




saya dah kenyang. sukanyaa saya. sayang daddy :)


***terima kaseh untuk gambar nie encik google ***
DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

26 725 budak kiut buat kecoh:

YaYaNsMuM a.k.a YM said... []

hehehehe...comell betul baby nieh!

aNiss :):) said... []

@YaYaNsMuM a.k.a YM anis pun suka dia. comel sangat :DD

Ahlam Miera Amirul Shafie said... []

comelnya.. rasa cam nk gigit2 jer pp dia...

Ikhmal Yusoff said... []

kalau dah camni bkn comel lg..dah naik risau kt kesihatan bdk ni..

Zufar Najib said... []

hahaha.pisang rupenye dia nak.alahai, igtpe. dah malas nk tulis jejak kat shoutbox. cmment terus apa yang dibaca.x suke org jejak kaki je tp x baca, hehe

Fiza Suhaimi said... []

Alololo comelnya baby tuu.. Tembam sangat ! Heheh.. :D

aNiss :):) said... []

@Ikhmal Yusoff haha. budak obess, insyaALLAH sihat :DD

aNiss :):) said... []

@Fiza Suhaimi kan?? bulat sangat dia :DD geram nak cubit~ hohoho

Sue PeLik said... []

commmmmmeeeeeeeyyyyyyyyyy

aNiss :):) said... []

@Sue PeLik haha. dia comel sebab gemok :DD

eimah siti said... []

wahhhh...comel nya...geram cik siti tgk

aNiss :):) said... []

@eimah siti same laa kite. geram sgt2. nak gomol jew pipi dia tuu :DD

Nadratul Syazwana said... []

Ya Allah tembamnyaaa. Macam susah je dia nak bergerak o.O

aNiss :):) said... []

@Nadratul Syazwana HAHA. memang laa, 20 kilo kot!! :DD

muhammad asyraf said... []

Comelnya budak itu.. thanks singgah blog saya aritu.. anyway..follow skali blog ni.. :)

www.kisahsigemok.com

aNiss :):) said... []

@muhammad asyraf comel kan? ngee~ thanks follow :DD

rAIHan said... []

dah masukkan blog aniss kat my bloglist..tq..lepas nie bole lah keep in touch..^^

Aku Mad said... []

eh, ini anak aku kan? kah3 ...

Ash Give said... []

hamboi gemoknya budak ni, 2o kg?.. comel betol

Lieya Zalia said... []

lahai , comel comel , rasa nak cubit je :D

aNiss :):) said... []

@rAIHan thanks dear :DD insyaALLAH :)

aNiss :):) said... []

@Aku Mad HAHA. anak anis okay :P

aNiss :):) said... []

@Ash Give haah. 20 kg, bukan gemok dah, tapi obess :DD

aNiss :):) said... []

@Lieya Zalia kan?? kalau betol2 jumpe mmg dah penyek pipi dia kena cubit. haha :DD

Iznifarhana said... []

@aNiss :):) alahai comelnyeee geram tgok