Aug 2, 2012

Contest "Sapo Nak Kad Rayo?"

ASSALAMUALAIKUM :)

semalam join segmen, hari nie join contest lak. *actually tak de idea nak update. hohoho*  sesiape yang tak pernah dapat kad raya atau  teringin nak kad raya meh laa join contest si atuk nie. atuk nie dah lame promote contest dia, tapi al-maklum laa anis nyanyuk sikit. haha. nasib baik dah bookmark post dia :DD so mohh laa kite join contest nie yaa anak-anak sekalian :)


klik banner kalau nak join :)


anis tag dekat si cantik jelita cik yaya :)
DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

18 725 budak kiut buat kecoh:

nadia farhana said... []

thanks sbb tag nanti kalau ada masa yaya join :)

Haryati Faizal said... []

selamat join contest ye....

♥ sitifarhana ♥ said... []

wahh...join segmennn..smoga berjaya dpt kad raya tu :)

eh, skrg ni jarang dah kan dpt kad raya? tak meriah macam dulu..hukhuk

ஜ miss klanika ஜ said... []

semoga mendpat ye kad rayo tu

aReLaN said... []

gudluck & all the best ye.

p/s : kat jepun dulu kos automotive engineering.hehehe

aNiss :):) said... []

@♥ sitifarhana ♥ kalau dulu mesti dpt kad raya dari kwn2. sekarang pakai msg jew. haha :DD

aNiss :):) said... []

@aReLaN thanks. wow. menariknya kos tuu. mesti bijaksana nie :DD

Kancil 8349 said... []

good luck...kalau dapat duit raya nanti..jangan lupa untuk kita eya...hehehe

Budak Giler Cadbury said... []

amboiii rajin nye join hee apa kata kite bertukar je alamat kan bole antar jugak heehe happy fasting day dear :)

~Sweet Honesty~ said... []

selamat bersegmen lalink..(^_^)

aNiss :):) said... []

@Kancil 8349 bukan duit laa, tapi kad raya :DD

aNiss :):) said... []

@Budak Giler Cadbury JOMMM!! join laa, support blogger :DD selamat berpuasa yangg :DD

aNiss :):) said... []

@nur kan? mehh laa join :DD