Jul 22, 2012

PUKUL BERAPE DAH?

ASSALAMUALAIKUM :)

hai semuaa. yeah dah sehari kita berpuasa. korang puasa tak hari nie? jangan ponteng ponteng yaa :D adik aniss, aqiff yang 6 tahun pun puasa. HAHA. semalam sangat susah untuk kejutkan dia bersahur. last2 minum MILO jew. tuu pun kena g hadap kat muka dia. 


standard laa kan budak budak. yang tak tahan, dari tengah hari dia keluar main kat rumah jiran. lepas tuu baru kul 4 sibuk tanya pukul berape. HAHA.  15 minit lepas tuu, tanya lagi, padahal jam yang GEDABAK BESAR betul betul ada kat mata dia. aisehhh.


dekat pukul 6, dia dah awal-awal duk kat depan rumah nak dengar azan. tetibe jew, ALLAHUAKHBAR... ALLAHUAKHBAR... siapa lagi kalau bukan dia yang jadi bilal tak bertauliah tuu. dengan muka excited dia cakap, "ehh along dah azan laa". padahal masa tuu baru pukul 6.15. dia ingat dia tuu duk sabah serawak ke? 


DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

21 725 budak kiut buat kecoh:

Cik Aish said... []

Selamat berpuasa dear

aNiss :):) said... []

@Cik Aish selamat berpuasa jugak cik aish comel :DD

Kancil 8349 said... []

Selamat berpuasa dan Salam perkenalan daripada Kancil

.::: Princess MOMOY :::. said... []

salam dear
happy ramadhan
pasal harga AM tu
RM 100+ tapi tahan untuk 3-4 bulan
murah la bagi momoy
dear boleh try

nur said... []

aniss..
amacam puasa ke3.. ?
selamat puasa ye

Ameerul Ashraf said... []

HAHA!
x sabar nak berbuka ye..
~selamat menjalani ibadah puasa :)

aNiss :):) said... []

@Kancil 8349 salam kenal yaa kancil. selamat berpuasa :DD

aNiss :):) said... []

@.::: Princess MOMOY :::. thanks yangg. harga okay, tapi takut nak try. takut makin teruk. ada org cakap v.co okay. tapi xpernah try :)

aNiss :):) said... []

@nur alhamdulillah. salam ramadhan :D

aNiss :):) said... []

@Ameerul Ashraf budak2, memang laa tak pandai sabar. haha.
btw, salam ramadhan yaa :DD

LubLy said... []

sumpah comel adik aniss..hahahaha..lawok!!:D

N.Aima K said... []

selamat berpuasa ;)

.::: Princess MOMOY :::. said... []

kalau supplement momoy makan set d shaklee untuk skin care
kalau vco tak pernah try lagi

tapi byk juga testi vco yang ok
diaorng letak vco kat muka
dear kalau try vco nnt review la yer

aReLaN said... []

kita kecik2 dulu pon camtu gak.hehehe..salam ramadhan ye & selamat berpuasa

jemarisuri said... []

selamat berpuasa anis...dan salam kenal drp sis...

aNiss :):) said... []

@LubLy budak-budak. haha. macam tuu laa kite dulu2. haha :DD

aNiss :):) said... []

@aReLaN haha. yelahh. kite dulu macam tuu gk. salam ramadhan jugak :DD

LYAfrina said... []

salam raamdhan dear

Cendol said... []

ahaha biase la tu budak2 kan..mcm2..
salam ramadhan juge aniss :) tenkiu singgah belog cendol