Jul 26, 2012

HOOREY! DAH DAPAT FOLLOWER KE 500 :DD

ASSALAMUALAIKUM :)

hai semuaa. wohooo, gembiranya followers dah 500. yess! dah 500. maybe ramai cakap baru 500 nak kecoh satu DUNIA. haha. tak kisah laa, orang cakap, sikit-sikit lame lame jadi bukit. haha. blogger yang berpuluh ribu follower pun mesti laa bermula dari sorang follower? betul tak??aniss berterima kasih kat semua followers, keep follow blog aniss yaa :DD 


actually blog nie dah lebih setahun kot. lepas SPM start aniss berjinak dengan dunia blog nie. alhamdulillah, ramai yang menyokong, tapi selepas jew sambung belajar kat matrik. memang terus tak UPDATE, stop macam tuu jew. sekarang nie dah habis matrik, baru laa nak start balik. haha. maknanya dah setahun jugak laa tak layan blog nie. 






ohh yaa. thanks to MY 500th FOLLOWERcik cendol :) * jemput singgah laa blog comel dia okay :DD
DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

16 725 budak kiut buat kecoh:

Cendol said... []

Cendol dtg dgn muke eksited! haha
tenkiu aniss =)

aNiss :):) said... []

@Cendol thanks to you laa. sudi follow blog aniss nie. thanks a lot dear :DD

CintaZulaikha said... []

akak nih da 3 thun berbelog...500 pon tak spi agi...tp ttp bersyukur..hehe

aNiss :):) said... []

@CintaZulaikha betul kak, kena bersyukur :DD

gadisworld said... []

tahniah...wah dah 500 dah follower dia..:)

Si Matatajam said... []

M pun dok tunggu follower ke 500 hu hu.. Lambat lagi rasanya... Cendol ni mmg bestpren ha ha..

aNiss :):) said... []

@Si Matatajam alaa sis. dah nak dekat 500 dah follower sis. tunggu 65 org lagi yaa :DD actually, follower xpenting mane, pembace setia yg penting! :)

Lukman Hakim said... []

sukses selalu untuk aNiss :)

eyeyou said... []

kita pon lebey kurang setahun lebey..br 11 including u..hahhaha

aNiss :):) said... []

@eyeyou its okay laa dear, nanti ramai laa. cuma kena rajin cket okay :DD