Jul 28, 2012

BANYAK LAGI BELUM SETTLE :')

ASSALAMUALAIKUM :)

hai semuaa, selamat pagi, selamat berpuasa, selamat membaca, selamat apa-apa saje. haha. untuk pengetahuan semua, aniss dah habis belajar kat matrik kuala pilah dan insyaALLAH 2 september nie akan register kat UPM. dalam course bachelor sains komputer pengkhususan rangkaian. alhamdulillah :) memanglaa bukan pilihan pertama, tapi tetap bersyukur. dan aniss pun memang minat dalam bidang IT nie.


tapi masalahnya, tak taw kenape, nak masuk U nie tak se'excited' time masuk matrik dulu. borang-borang dah print. tuu pun nasib baik ayah tolong printkan. tapi masih belum isi lagi. berharap ayah yang isi borang tuu actually. haha. medical checkup pun belum buat. x-ray lagi. dengan nak pohon PTPTN lagi. bile aniss tanye kawan-kawan, mesti diorang akan cakap banyak dah settle. huh. -,- *mood : dengki.


maybe tak excited ++ malas nie sebab sekarang nie bulan puasa. aniss excited nak raye laa. haha. tapi tak kan nak settle lepas raye. memang confirm kelam-kabut nanti. dan semestinya akan ada yang tertinggal. emm, korang ada yang nak sambung degree lepas raye nanti?? mesti mood malas jugak kan? haha. ape pun, semua perkara  mesti settle cepat-cepat. nanti tertangguh, sape yang susah? diri sendiri jugak. 


DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

21 725 budak kiut buat kecoh:

Lukman Hakim said... []

I like it...
met puasa and met sahur.. :)

aNiss :):) said... []

Salam sahur, salam puasa :DD

SoLy SoLicious said... []

waahh...dpt upm? tahniah ye... ^^ belajar sungguh2

KY said... []

Alhamdulillah....

tak excited ek, kenapa ek? hehheapa2 pun teruskan selagi masih diberi peluang, jangan lepaskan yang terbaik ok

aNiss :):) said... []

Thanks dear. InsyaALLAH :)

Ameerul Ashraf said... []

HAHA! jangan malas2 ..
waa..amik sc comp gy...
kt UPM tu.. tahniah2~

aNiss :):) said... []

Okay dear, thanks yaa! :)
Tak excited sebab excited nak raye jew.
Haha :DD

aNiss :):) said... []

UPM or mane2 U same jew laa awk ea. Asalkan kite rajin. Alhamdulillah dpt sc comp, tp actually nk fizik, tp rezeki kat sini. Haha. Btw, thanks yaa :DD

Ameerul Ashraf said... []

UPM seronok maa..
HAHA! betol tu.. kene rajin la kan..
ramai amik course sc comp & IT ni..
bangga cikgu2 sc comp kat matric tuh.. sane leh sambung raye jugak. HAHA.. bawak r sume lemang, ketupat, rendang tok, kuih raya.. mood raye still ON.. :D

gadisworld said... []

Tahniah Dik..akak pun it grad it gak..tp bila sambung master,ambik public management ler plak.Larik bidang.he..he..networking mmg best..good luck Dik.

jemarisuri said... []

tahniah..semoga tercapai cita2 kamu dik..

~Sweet Honesty~ said... []

akak degree dh habis 6 tahun yg lalu la dik..huhuhuhu

aNiss :):) said... []

@Ameerul Ashraf Haha. Bangga cikgu hasni, cikgu nizam. Haha. Memang ramai pun. Emm, memang dah niat nak sambut raye kat UPM, makan ketupat reramai dgn kawan 'baru'. Haha.

aNiss :):) said... []

@gadisworld thanks kak :DD btw, akak degree kat mane? knape lain ambik master??

aNiss :):) said... []

@jemarisuri Thanks sis JS :DD insyaALLAH

aNiss :):) said... []

@~Sweet Honesty~ Haha. Akak dlu ambik kos apee?

misz_eyza said... []

pelan2 buat semua tue insyaAllah leh setlle jugak nanti...

btw, tahniah yer dpt masuk U..smoga belajar rajin2 yer pasnie leh buat master lak huhu...

Yumida said... []

tahniah..dpt further study lg

aNiss :):) said... []

@misz_eyza insyaALLAH :DD kalau ade rezeki boleh sambung master. aminn :)