Jul 31, 2012

KANTOI DENGAN EX-WARDEN. ADUHH :(

ASSALAMUALAIKUM :)

hai semuaa. sihat? haha. okay anis nak cerita yang tadi online facebook sekejap. pastu nampak kat noti ade orang komen. isshh, macam tak percaya 'beliau' yang komen. *gosok mata kuat-kuat, kelip mata banyak-banyak macam dalam drama bile terkezzut* haha. kalau korang ada baca post nie. insyaALLAH korang faham. hehe.



sebenarnya anis tak sedar pun yang kawan anis, si mimi tuu tag name cikgu kat status dia. status ada cakap pasal rotan, n then anis komen yang anis tak pernah langsung kena rotan. haha. tuu yang cikgu duk mencelah. btw, nie warden anis dari anis form 1 sampai laa form 5 (2006-2010). kenangan kot waktu sekolah. emm, korang rindu sekolah?? :DD
DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

31 725 budak kiut buat kecoh:

Mohd Lokman Bin Ramli said... []

hehe.. dah lama tak kena rotan..

aNiss :):) said... []

@Mohd Lokman Bin Ramli sakit woo! haha. tapi dah 2 tahun tak rase :PP

yunZatie said... []

sy pun slalu kna ngn warden.ngeh2

~Sweet Honesty~ said... []

sweety pun dulu brutal juga tau time tggl asrama..siap panjat pagar lagi..haha

zacky786 said... []

wow warden 5 tahun tu.. mmg kenangan .. :) zacky duk asrama 2 thn je.. form 4 n 5..

aNiss :):) said... []

@yunZatie haha. tuu laa jadi kenangan :DD

aNiss :):) said... []

@~Sweet Honesty~ haha. samee laa :DD malam2 keluar asrama, best!!

aNiss :):) said... []

@zacky786 haha. sebab anis duk asrama dari form 1 ag. memangg kenangan lau duk asrama nie :DD

adan said... []

semua tu menjadi kenangan kan anis.. warden pun dah boleh jadi kawan dah..

aNiss :):) said... []

@adan encik adan!! haha :DD betol tuu, semua jd kenangan. dengan warden skrg lehh sempoi. biar dlu takut dgn dia :DD HAHA

..cik gugu.. said... []

dlu aku penah kne rotan sbb tak dpt jwb sejarah .. gle bpk besor rotan .. nsib bek tak sakit .

aNiss :):) said... []

@..cik gugu.. makin besar rotan, makin tak sakit. yangg sakit yang haluss tu :DD

lokman said... []

jemput join segmen pertama saya..

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html

♥ sitifarhana ♥ said... []

hahaha..kantoiii..

rndu zmn skolah jugak dlu...sbb sy pon antra budak degil yg selalu kne rotan..hehehe

LubLy said... []

sumpah lawokkkkkkkk!!! rindu nye kt sekolah..

YaYaNsMuM a.k.a YM said... []

hehehe...adoii!kalo dihengat2 masa skolah dulu....adehh...sakit woo...tapi tu la yang buat kit ajadi manusia kan?hehehe

Kancil 8349 said... []

hahaha...rahsia terbongkar...

misz_eyza said... []

eheheh memang kantoi la bila warden sendiri dtg drop komen...

eyza rindu zaman sekolah rendah esp masa darjah 6 huhu...

LELAKI INI said... []

hahaha
macam2 la anis ni!
kantoi je selalu kena rotan!

Roslan Putra said... []

sekolah mana tu??? hmmm ada lagi kena rotan zaman ni...

aNiss :):) said... []

@lokman insyaALLAH, nanti anis join ehh :DD

aNiss :):) said... []

@♥ sitifarhana ♥ budak yg degil kat sekolah laa mostly yg akan rindu sesangat time sekolah :):)

aNiss :):) said... []

@YaYaNsMuM a.k.a YM betol! insaf kot sekejap, tapi sekejap jelahh! sakit woooo :DD HAHA.

aNiss :):) said... []

@Kancil 8349 haha. dah terbongkar dahh :DD haha.

aNiss :):) said... []

@misz_eyza tuu laa, tetibe warden datang komen. hoho. anis tak de kenangan sangat time sekolah rendah. time sekolah menengah banyak laa :DD

aNiss :):) said... []

@LELAKI INI haha. tapi yang penting anis budak baik sebenarnya, warden tuu rotan2 manje :DD haha.

aNiss :):) said... []

@Roslan Putra smk tengku intan zaharah. sekolah biase jew. ada lagi zaman rotan2 nie. tapi rotan nie laa yg membentuk kite jadi manusie :DD

Nadratul Syazwana said... []

Ahaha, comel je ex warden ikut comment sekali :p

SaddLone said... []

haha lawak ko anis..tulah next time ckp siang jeling2 ckp malam pakai lampu suluh!!

kahkah