May 14, 2011

KETAGIHAN MENGLIKE FANPAGE =)

ASSALAMUALAIKUM :):)

hyee semua... dah lame tak update blog.. idea kering nie.. ngee =)  pastu tadi bile nak sign in blog, ade error.. panic kot mase tu.. ingat blog dah merajuk tadi...yelah, kurang kasih sayang kan... hehehe...

ohh ya, sekarang aniss dah ada hobi baru...   serius best hobi nie... jom lah LIKE FANPAGE kat facebook tu.. pastu komen kat status member gune perkataan tu.. serius lawak...  tulisan jadi warna biru.. wuuu...


sebenarnya benda nie dah lapuk.. aniss kot dah ketinggalan zaman buat macam nie =)

DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

9 725 budak kiut buat kecoh:

Aisyah Aina said... []

memang ramai buat macam ni sekarang...pening kepala XD

naqib said... []

haha.
same suke like page tulisan2 tu..
haha ;D

adwafarahin said... []

haha agak la..tgk ramai btl kat FB like page mcm2

eddy said... []

patutlah asyik keluar kat wall home sy :)

Adibah faizah said... []

Hahaha..pakat2 keluaq tulisan biru memasing..:D

Miss Nina said... []

comment kat FB now ni semua nya nak warna biruuuu jek .
hahaaa !

Sara Ali said... []

agak lapok,,

tpi sy still x thu lagi nk wat mcm mna,,,

hahaha...

lgi teruk,,

=)

adan said... []

banyak dah kaler biru kat fb tu.. kalau boleh tukar kaler merah kan best.. aahahaha

Rafi Nilhan said... []

dasat.. brapa banyak dan fanpage kat fajar-baru yg kau dah like weh? haha