May 11, 2011

SINETRON YANG BERPUTAR BELIT =)

ASSALAMUALAIKUM :):)

hyee.. thanks semua yang dahh wishh luck kat aniss... terharu jap.. ngeee =) life hari nie macam biase, layan sinetron indon....  hehehe... terbaeeekkk wokk!! hehehe.... tapi, biase lah jalan cerita berputar belit...

yang dah mati boleh hidup balik..... kalau accident, terhantuk kepala, konpem lupee ingatan... ada jugak hilang anak, tertukar anak lah... hehehe.... kapal terbang terhempas lahh... pastu mesti hilang... ingat kan mati, rupanya masih hidup...

kalau nak buat ujian dna, mesti tertukar... bile buat pengecaman mayat, mesti salah orang... kononnya banyak bukti yang berhampiran dengan mangsa....lagi satu, yang jahat selalu jer dengar rancangan orang yang baik... bile berlakon watak jahat, memang real lahh... sampai benci tengok muka pelakon tu....

yeaahhh... betul tak apa yang aniss bagitaw?? ngeee =) walau apa pun, aniss tetap jugak setia dengan sinetron indon nie... sebab memang terbaekkk lah... hehehe...

korang minat sinetron??

DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

13 725 budak kiut buat kecoh:

Cik Aish said... []

aish paling suka sinetron jelita! sbb ada agnes monica..pastu pernah tgk citer indon tajuk dia olivia tak? tu pun best!!! hero hensem2..haha

aNiss :):) said... []

@ cik aish.. jelita best... olivia yang nyamar jadi lelaki tu kan?? main bola?? hehehe... best jugak.. kelakar citer tuhh =)

Ayie said... []

cite indon = putar belit
cite melayu = melalut lalut..

sama je.. hahahha

CintaZulaikha said... []

hakhakhakhakhak..klu akak plak nak ckp..citer indon ni mmg bley tahan..tapi mmg menguji kesabaran..kekadang boleh buat sakit ati~~

Qamarul said... []

jap2 ade lagi satu,
kalau ade scene kejar2 nanti mesti yg kene kejar tu menyorok tempat tak lojik giler.
haha bawah meja laa bagai.
pastu ramai2 kejar pun xleh tgkap sorg tue. hahaha

sinetron betul.

adan said... []

sinetron biasa ar.. semua tu hanya nak merancakkan cerita agar peminat a.k.a aniss duk depan screen je.. kahkahkha

adan said... []

kalau drama melayu pulak mesti cerita projek2... mahligai gading bagai.. kahkahkah

aNiss :):) said... []

@ Ayie.. hehehe.. same ke?? lain lorhh =P

aNiss :):) said... []

@ CintaZulaikha.... hahaha... aniss pun geram jugak dgn sinetron nie... bikin panas jer.. lg satu.. memang saspens jer citer dia... ngeee =)

tapi layan jugak sinetron ni... hehehe =)

aNiss :):) said... []

@ Qamarul... hehehe.. betul2.. mesti dia menyorok tempat tak lojik.. cam dlm tong sampah... memang orang lain tak leh jumpe dia.... hahahaha...

pissst : mesti qamarul pun layan sinetron jugak nie??? =P

aNiss :):) said... []

@ adan... hehehe.. sokong 500%!! hahaha.. sebab aniss memang syok duk depan tv layan sinetron... tp sinetron memang berputar belit sangat =P

Arpiiz said... []

kurang minat sinetron, tapi lagu indon minat la juga..hehehe

ADAM said... []

jangan blog ni yg berputar belit isinya udah ler.. keep writing