May 15, 2011

BUKAN SALAH SAYA =)

ASSALAMUALAIKUM :):)

fuhhh, hari nie bangun lambat... sampai hujan lebat pun tak sedar...  hehehe... kesian kat adek lelaki aniss yang nak masuk asrama hari nie...  sebab habis basah baju dia kat jemuran tu... tapi.. sape suruh dia keluar pergi lepak dengan member... wuuuu....


ayah aniss ade call suruh tolong angkat baju dia tu...tapi handphone tade bateri... bukan salah aniss kan?? hehehe.... nak buat macam mane... dah naseb dia... booooo!! padan muke...
ohh, ya... lepas hantar adek kat asrama dia, aniss ada singgah beli barang untuk ke matrik..... tp banyak lagi barang kena beli.... serius berdebar nak masuk matrik dan rase life kat sane... dup dap dup dap.... hehehe....
DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

10 725 budak kiut buat kecoh:

adwafarahin said... []

haha same cm adwa dlu
cuak gak mse mula2 masuk

tp lame2 seronok :)

Aisyah Aina said... []

kenapa kat tempat kak aniss hujan lebat...sejuk best! :)

.m y z. said... []

ahha nakal betul anis ni :P

jangan beli brg byk sgt utk ke matrix. kat sana kan dah ada koperasi kan. beli je kat situ. lg senang. tak berat kereta ;)

Arpiiz said... []

best betul ye tidur ketika ujan, kat sini just hujan renyai je..huhu

adan said... []

jap2.. macam mana aniss boleh tahu ayah ada kol dan suruh aniss ambil baju adek.. dalam masa yg sama phone abiss bateri? kompius.. ^_^

aNiss :):) said... []

@adwafarahin harap2 lah macam tu jugak!! huhuhu... dup dap dup dap nie... hehehe =)

aNiss :):) said... []

@Aisyah Aina aisyah!! jangan jeles.. sini hujan jer... sejuk jeerr.... =)

aNiss :):) said... []

@.m y z. nakal ea?? hehehe... tp kalau beli kat koperasi, susah sebab kena gune duit sendiri.. huhuhu =)

aNiss :):) said... []

@adanerr... sebenarnya, lepas ayah balik rumah dia marah2 aniss sebab dia kol aniss, tapi tak boleh.... huhuhu... phone tade bateri lorhh... err,,, ada faham?

aNiss :):) said... []

@Arpiiz hujan itu rahmat tuhan... hehehe =)