May 16, 2011

CIKGU.... DENGARLAH LUAHAN HATIKU =)

ASSALAMUALAIKUM :):)

cikguuu...err, saya taw saya banyak buat salah kat cikgu, saya tak pernah serius dalam kelas... mase tu, saya budak lagi... dalam kepala saya, nak main jer...selalu tak siap kerja sekolah, bukan sebab saya malas, tapi saya  tak berape rajin dan ikhlas nak buat tu semua... lagi satu,  cikgu cakap, kalau buat sesuatu, mesti ikhlas? huhuhu....

cikguuu, saya selalu keluar rehat awal, sampai saya ponteng kelas cikgu, bukan sebab cikgu ajar tak best, tapi saya jenis tak tahan lapar... bak kata orang, makan sebelum lapar... huhuhu.... dan saya selalu masuk kelas lambat selepas rehat.... bukan sebab saya benci cikgu, tapi saya makan dengan sopan santun.... slow2, kan kalau laju-laju, mau tercekik saya nie.... siapa yang susah nanti? cikgu jugak kan? hehehe...



cikguuu, kadang-kadang saya tidur dalam kelas... bukan sebab menyampah nak tengok muka cikgu, serius saya tak bermaksud macam tu... cuma mungkin saya terlelap jer, yelah saya selalu tidur lambat sebab study sambil bergosip-gosip dengan kawan asrama...  hehehe...cikgu, kalau saya terTINGGI kan suara saya kat cikgu, bukan bermakna saya nak kurang ajar dengan cikgu, tapi saya nak cikgu dengar luahan hati saya....

cikguuu, walauapapun cikgu fikirkan tentang saya... saya tetap sayang cikguuu.... maafkan kesalahan saya.. sebab cikgu, saya dah menjadi manusia yang berguna.... cikgu memang terbaik!!!!  


SELAMAT HARI GURU terutama sekali semua cikgu di SMK TENGKU INTAN ZAHARAH =)

DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

33 725 budak kiut buat kecoh:

adwafarahin said... []

keluar rehat awl tu slalu gk buat..hehe

nanad said... []

okeh,cikgu maafkan ;)

aNiss :):) said... []

@adwafarahin hahaha =) kalau rehat awal best... tak payah nak berebut-rebut beli makanan =)

aNiss :):) said... []

@nanad auww... terima kasehh cikguuu =P

tia @ Ini Kisah Tia said... []

wah ! comelnya pengakuan ;)

aNiss :):) said... []

@tia @ Ini Kisah Tia pengakuan yang tulus dari hati nie =)

ABU said... []

slmt hari guru :D

farah wahedda said... []

2dy makn slow2 hehehe bgus2 sopan sikit...btw SELAMAT HARI GURU

Fadzli Amir said... []

Terbaik la...aku tak pernah lak buat cam tu, sebab aku murid yg berdedikasi lagi berhemah...hehehehe..salam kenal..!!!...Selamat hari guru..!!!

Azroy Kassim said... []

baa~ CAK!!

perempuan mmg kuat makan. sanggup keluar awal sebab nk makan. haha

.m y z. said... []

hahahah terbaik ah!! ziema pun selalu masuk kelas lambat gak time rehat. ada certain2 cikgu je masuk awal SIKIT. klau tak, kena kunci pintu duk luar +__+

aNiss :):) said... []

@ABU selamat hari guru jugak awak =)

aNiss :):) said... []

@farah wahedda kita kan perempuan..kena makan ayu ayu gitu.. slow n steady... =)

aNiss :):) said... []

@Fadzli Amir hahaha... baik nyer awak... mesti ramai cikgu sayang nie... :P
btw, salam kenal....

aNiss :):) said... []

@Azroy Kassim laki pun gituu jugak... hehehe =P

aNiss :):) said... []

@.m y z. hehehe =) ziema pun nakal jugak... tp best jer kena duk luar.. tak payah belajar =) HEHE

zacky ~786~ said... []

tido dlm kelas ?? hehe.. sy pn same .. smpai skrg terbawak2.. :P

aNiss :):) said... []

@zacky ~786~ huhu =) nak buat macam mane... kalau mengantuk, kena tidurrrrr =P

.m y z. said... []

hahah tak payah belajar tapi dapat maluu +__+ grrrr~

psst silibus matrix tak sama dgn asasi. lagi banyak silibusnya. hehe. sebab tu matrix habis lambat berbanding asasi ;)

aNiss :):) said... []

@.m y z. hehehe =) kenalah tahan maluu... sylibbus matrik bnyak lg?? adeshhh!! seram =)

cik teyn teyn said... []

rindu kan kat cikgu ? sob sob sob..

hehe ,

manis, join you here :) keep in touch tau.

ADAM said... []

bila nak sambut hari pelajar pula

ABU said... []

hi awak!! guru membakar diri bagaikan lilin..

Arpiiz said... []

takpe2, kita pun pernah juga buat benda tu..hehe

mykhalis said... []

ini meesti luahan hati budak nakal nie..hehe

aNiss :):) said... []

@cik teyn teyn rinduu cikgu jugak =) manis? aniss lah :P

aNiss :):) said... []

@ADAMesok lahh!! sebab esok cuti =P

aNiss :):) said... []

@Shahrul Izwan selamat hari guru jugak ya =)

aNiss :):) said... []

@ABU yer, guru sanggup membakar diri demi menerangi kite semuaa =)

aNiss :):) said... []

@Arpiiz huhuhu =) kite kan GENG!! =)

aNiss :):) said... []

@mykhalis err, nie luahan hati budak baik =)

Muhd Fadil said... []

royak ke cikgu kang tidooo

dulu abang penah gak buat semua ni. hahah