May 17, 2011

SEBELUM MASUK MATRIK NEGERI 9, DAH ADA KAWAN BARU =)

ASSALAMUALAIKUM :):)

hyee... mood sekarang sangat terharu biruu... ngeee =) memang touching sangat-sangat lah... tadi kan, ada orang nie dia add aniss kat group KMNS batch 2011/2012...  pastu aniss dengan tanpa malu nyer minta izin nak add kawan-kawan yang lain... semangat anis cari orang yang masuk matrik negeri 9 nie....



dan sangat terharu bile NADIA ( err, ta boleh link sebab dia tade blog kot ) upgrade aniss jadi admin... auw auw... soooo sweeet taw.... padahal baru kenal dia dalam beberapa jam jer... kami pulak bermesraan.... sampai ada orang ingat nadia tuu budak sekolah lame aniss... ohh, memang TIDAK.... nadia budak KL... aniss TERENGGANU.. kan jauuh tuu :):)

ohh ya, tak lupee jugak kepada SYIQIN yang baru kenal melalui blog yang nak g matrik negeri 9 jugak :) dia jugak semangat nak ke matrik.... nanti kita semua jumpa kat sane ya =)


actually, perasaan takut ke matrik dan bertukar jadi OVEREXCITED....  hehehe :) tapi barang-barang banyak lagi belum kemas... adeshh.. hehehe... tapi SEMANGAT ITU PENTING KAN???

DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

38 725 budak kiut buat kecoh:

CIK FERRA AWW said... []

BLAJAR RERAJIN DIK :)

.m y z. said... []

wah belum masuk dah jumpa geng :D ziema dulu bernasib baik sebab bff semua satu u. so best lah. takde lah rasa mcm nak nangis duk sana. tapi malangnya kelas lain2. mulalah terkontang-kanting gak cari kawan baru. alhamdulillah jumpa ;)

Adibah faizah said... []

ala...macam best plaq tngok orng nk g matriks ni...5 more days:)

Mr Laptop.ez said... []

yay! hebat betul kuasa belog nih.. dah mesra jadi kawan sebelum bertemu

farah wahedda said... []

waaahh bestnye dpt kawan baru ^^

Shaherah said... []

adik shera yang lelaki pun ke matriks negeri sembilan.. kuala pilah kan?

dia dah siap semua kemas2.. heheh.. ^_^

aNiss :):) said... []

@.m y z. tuu lahh... kalau dah kenal sebelun g matrik, tadelah kekok sangat nanti :):) hehehe...

aNiss :):) said... []

@Adibah faizah hehehe.. memang best pun... awk g UITM kann?? okay pe UITM punnn =)

aNiss :):) said... []

@Mr Laptop.ez hehehe =) DUNIA MAKIN MAJU... so, kite kena manfaatkan peluang yang ade =)

aNiss :):) said... []

@Shaherah semangat yea adek shaherah... hehehe =) kirim salam kat dia yer... * gedik jer anis nie kan?? *

syira said... []

ehh..kwn cira pun ade sorang msuk matrik n.9 tp die x de blog..waa..naty cira bg tau die psl blog nie
=)

adwafarahin said... []

bagus2 da jmpe kawan da aniss

hehe mmg excited la kan..cpt2 kemas nnt mane yg x cukup bole sediakan cpt2 ^^

zacky ~786~ said... []

waa dpt jd admin :) hebat2..

Arpiiz said... []

wah, best betul ye, belum masuk lagi dah dapat kawan..^^

adan said... []

wah... hebat la aniss ni.. belum sampai n9 dah dapat member baru.. bole pulak jadi admin.. hebat2..

aniss belajar rajin2 er.. klu dah jumpa ramai kawan baru.. jgn lupa kawan blog.. :(

b a m b a m ' s said... []

beruntungnya korang nie..hehehehe..CB dulu msk matrix terkapai2 sorang2..huhuhu

Fadzli Amir said... []

Memang bagus...baru masuk je dah kamcen...teruskan persahabatan...

mykhalis said... []

lepas ni ada geng blogger la kat sana pulak..ahaks

aNiss :):) said... []

@syira suruh lah dia join group kmns tuu :) hehehe

aNiss :):) said... []

@adwafarahin hehehe... senang kalau dah ada kawan nanti kat matrik... tade lah kekok sangat :) aniss dah siap pun kemas nie =)

aNiss :):) said... []

@zacky ~786~ hehehe.. hebat ke? tapi terharuu gilerr :(

aNiss :):) said... []

@adansuka sangat dapat kawan baruu...

errr.. jangan risau lah, aniss tak kan lupee kan kawan blog =)

aNiss :):) said... []

@b a m b a m ' s hehehe =) dunia makin majuu kan, so kena manfaatkan dgn mencari kawan baruu =)

aNiss :):) said... []

@Fadzli Amir thanks ya =)harap berkekalan lah persahabatan kami semuaa =)

aNiss :):) said... []

@mykhalis hehehe =) harap2 begituu lah =)

.m y z. said... []

hehe. betul2. kitorang bernasib baik tau sebab boleh pilih nak satu rumah dengan sape. kalau kita nak duk satu rumah dgn kawan masa sekolah, kita tggu dorang datang, kumpul ramai2 pastu baru register. dpt lah duk 1 rumah. hehe. tapi matrix rsenya dia dah tentukan you all dpt blik mne KOT ;)

ABU said... []

wah seronok la gamaknya..:)

Qamarul said... []

oh gudluck ye g matrix. jgn nak kapel2 plak. hahaha

Far8 budak baik said... []

hahaha..takut sgt nk ke matrik..
x pyh excited lahh sgt =p
mmg best matrik..
mingu orentasi..klo
abg kak fesi buli..
cepuk je..hahaha

Ali Imran said... []

okeh anis,jumpa di KMNS ya. :D

ADAM said... []

tahniah .. Upgrade status pelajar !

aizamia3 said... []

betul.. bila makin besar ruang lingkup kita makin luas dan bertambah pengalaman dan ramai kawan.. ;)

Mr.Ashraf said... []

wah2 sonoknyer dapat masuk matrik...stdy leklok yer