Apr 25, 2011

OUTSTATION... LAWAK... LAWAK...

ASSALAMUALAIKUM :):)

Bos berkata kepada setiausaha : Kita akan out-station selama seminggu, jadi aturkan semuanya.

Setiausaha menelefon suaminya : Bos dan saya akan out-station selama seminggu, abang pandai-pandailah jaga diri nanti, ya..

Suami menelefon buah hatinya : Yahoo... isteri saya akan out-station selama seminggu, jadi mari kita habiskan masa bersama-sama...

Buah hati menelefon murid tuisyennya : Saya kena out-station selama seminggu, jadi awak tak perlu datang untuk tuisyen...

Murid tuisyen menelefon atuknya : Atuk, untuk seminggu saya tak ada kelas tuisyen sebab cikgu sibuk. Yahoo... atuk datanglah sini, seminggu kita boleh jalan-jalan...

Atuk yang kaya-raya itu menelefon setiausaha : Minggu ni saya nak habiskan masa dengan cucu. Saya batalkan out-station tu...

Setiausaha menelefon suaminya : Munggu ni bos saya ada kerja lain, kami dah batalkan out-station tu..

Suami menelefon buah hatinya : Sayang,, kita tak dapat habiskan masa bersama minggu ni, isteri saya dah batalkan out-stationnya..

Buah hati menelefon murid tuisyennya : Minggu ni kelas tuisyen macam biasa...

Murid tuisyen menelefon atuknya : Atuk, cikgu saya cakap minggu ni saya kena pergi kelas tuisyen. Sorry, saya tak boleh temankan atuk.

Atuk menelefon setiausaha : Jangan risau, minggu ni kita out-station. Jadi, uruskan semuanya..

hahahaha... dan seterusnya... penat dah nak menaip....
COPY AND PASTE DARI FACEBOOK LAGI.... hehehe...

DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

28 725 budak kiut buat kecoh:

adwafarahin said... []

hahaha bape kali nk ulang daaa..

MiSzy DiaN said... []

dah baca sebelum nie gak.. hehehe.. lucu.. semua maw cuti kan.. hehee

GiveAsh said... []

nak follow tapi tak jumpa butang follow..tenet slow kot..:(

azizul said... []

hahaha..pusing-pusing macam tu jugak

kambeng.karbonat said... []

xabeh la kalau mcm ni,ish2. :D

aNiss :):) said... []

@adwafarahin ulang dan terus ulang... ngee =)

aNiss :):) said... []

@adwafarahin ulang dan terus ulang... ngee =)

aNiss :):) said... []

@MiSzy DiaN hahaha ;) aniss bace, puas gelak.. saje nak share dgn kawan2 blogger =)

aNiss :):) said... []

@GiveAsh button follow ade kat kartun puteh.. picit lah kat citu... ngee =)

aNiss :):) said... []

@kambeng.karbonat hahaha =) emang tak abes lorhh ;p

aNiss :):) said... []

@MakweGerrard udah pening ek?? nggeee =)

Ayie said... []

Nih dinamakan, dunia sangat kecik.. HAHAHAH

aNiss :):) said... []

@Ayiehahaha =) saling berkaitan kan??? ngee =)

aNiss :):) said... []

@nellyhahaha =) berbelit belit.. ngee =)

HAJAR hasan said... []

pernah baca jgk. sengal ouh!

psssttt: sebenarnya, setiap yang berlaku ada rodanya. pasti akan berulang tanpa kita sedari. ;)

HonEyBuNNy said... []

hehehehhe...

lawak ah..hehehh

b a m b a m ' s said... []

dahhh! kesudahannya masing2 buat kerja sendirik..meh CB yang gi outstation!hahahhaha.. :D

aNiss :):) said... []

@HAJAR hasan hahaha... betul.. moralnya, dunia nie kecik je kan?? hohoho~

aNiss :):) said... []

@HonEyBuNNy hahaha =) jum gelak kuat kuat =)

aNiss :):) said... []

@b a m b a m ' s hahaha =) kan senang kalau gitu kan?? hohoho~ CB, cepat kemas2, keluar outstation SEKARANG.... hehehe =)

CiK GorGeouS ! said... []

mak aihh..mau terguLing guLing CG baca nie...sampai sekarang xbLey bayang kaLau jadi kat situasi sebenar =)

aNiss :):) said... []

@CiK GorGeouS ! hahaha =) kalau betul, cam mane ek?? pusing... pusing...

cik sakura said... []

hehe..pusing2 situ jugak kan..

aNiss :):) said... []

@cik sakura hahaha =) dunia ni kecik je.. pusing pusing pun.. kat situ jugak... ngeee =)