Apr 26, 2011

OHH MACARON =)

ASSALAMUALAIKUM :):)

googling image jap ya..... hehehe =)


nampak sedap je....

macam burger je kan??
korang kenal gambar di atas?? itu bukan burger kecik atau pun berger warna warni taw... huhuhu... itulah MACARON.... nampak sedap kan?? aniss tak pernah rasa pun... teringin sangat nak makan macaron tu...

nak sangat belajar buat macaron sendiri... nanti boleh lah aniss post laju kat korang semua... ngee =)

pisssst : korang, belanja aniss macaron satu... pless... hehehe =)
DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

20 725 budak kiut buat kecoh:

tricksrex said... []

macaron tak boleh simply ikot internet je resipinye
tak berapa jadi sebab pakai banyak teknik
huhu

kena amek kelas dulu baru la boleh buat betol2

beli la dulu rasa tengok camne kena ke tak dengan selera aniss

tak semua orang leh terima macaron ni heee =)

azizul said... []

macam tanah liat playdoh jer..huhu

aNiss :):) said... []

@tricksrex nak beli.. tapi tak taw kat mana ade jual macaron nie... hehehe =) nampak sedap je.. yummy...

cik trex pernah rase tak??

aNiss :):) said... []

@azizul hahaha =) tapi nampak sedap je :p

seyrah_sue said... []

nampak mmg sodap..tapi kalau buat nanti ntah jadi ape2 jek kalau tak btol2 mmg dah pro..t i bagi u rase yek..*dalam mimpi

ayie said... []

haha masa nak balik rumah sewa.. ada sedara datang bawa makaron ni.. mula-mula nampak kat facebook macam dorayaki je.. tapi bila rasa ya allah penuh nikmat.. rasa sangat penuh satu mulut rasa perisa dia.. tapi makaron ni mahalkan.. sedozen rm27.. kalau satu 2.25..huhu

aNiss :):) said... []

@seyrah_sue hahaha =) memang nampak sedap.. nanti awak dah pandai buat, tolong post laju ya... even dlm mimpi pun.. ngee =)

aNiss :):) said... []

@ayieharga memang mahal.. tapi cam berbolai je kalau sedap kan?? hohoho~

Penyu said... []

bila anis nak belanja penyu makarong ni. hahaha

Ayie said... []

wowow.. tak boleh makan.. nanti pelajar obes.. karang guru dipersalahkan.. HAHAHA.. *gurau2.. ^^

Far8 budak baik said... []

haha mcm budak budak je
ngidam benda ni..
post laju kat aku sekali ehh..
hahaha =p

Izyan Masri said... []

MACARON NI ADA KAT ONE UTAMA (OU) DENGAN EMPIRE SHOPPING GALLERY.TEEHEE.SEDAP TAU :D

Abang Stalker said... []

terasa nk bt je..x terasa nk mkn.. :) sbb cm comel lak wrna n bentuk dia.

b a m b a m ' s said... []

CB pon teringin nk makan macarons jugakkkk...!! nnt dah pantai buat post dkt Cb ek! ngeeee~! :P

aNiss :):) said... []

@Penyu penyu belanja aniss okay =)

aNiss :):) said... []

@Ayiepelajar yang obes selalu nya bijak =) hehehe.. betul ke statement tu?? ngee =)

aNiss :):) said... []

@Far8 budak baik hahaha =)nanti kalau aniss pandai buat, aniss pos laju kat farid ya =)

aNiss :):) said... []

@Izyan Masri YAN, belanja aniss.. ngee =)

aNiss :):) said... []

@Abang Stalker macam playdoh je kan?? kiut sangat =)

aNiss :):) said... []

@b a m b a m ' s semestinya aniss akan post kat CB yg tersayang nie... tu pun kalau pandai ler.. hehehe =)