Apr 26, 2011

BEN ASHAARI KENANG MASA SEKOLAH

ASSALAMUALAIKUM :):)

klik banner kalau nak join...

yang aniss tak boleh lupa pasal sekolah ialah masa duduk asrama.. budak asrama memang selalu buat perangai.. memang warden pun naik hangin dengan kita orang... hehehe...

kita orang jugak selalu ponteng pergi surau.. pastu nyorok kat bawah meja.. hahaha... memang best, bila pengawas check, memang kita orang tak pernah kantoi... tapi ada jugak kena dengan warden.. memang tak boleh lari mase tu.. hehehe....

yang paling ingat, aniss kantoi main kad masa pukul 1 pagi.. warden ketuk pintu, suruh keluar... dan kita orang kena denda duduk kat court badminton... mase tu hujan taw.. tapi cikgu tu baik hati sikit. suruh kita orang duk tempat yang ade atap... pukul 3 pagi lebih baru boleh masuk dorm.. dan esoknya, lambat bangun untuk ke sekolah....

time pagi pagi kat asrama, warden selalu kejutkan kita orang dengan suaranya yang kuat giler... pastu bawak rotan... dan aniss jugak adalah orang terakhir keluar dari pintu asrama untuk ke sekolah.. kantoi bangun lambat... ngeee =) pastu, kena rotan...sakit beb...

rindu giler dengan zaman sekolah... terbaik wok... hehehe..

pissst : korang ada kenangan sekolah?? jum share same-same =)
DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

44 725 budak kiut buat kecoh:

danial said... []

msti kuat fly dlu ni

aNiss :):) said... []

@danial ishh.. tak pernah pun.. opss! tipu.. pernah sekali dua kali kott.. hehehe...

Izyan Masri said... []

MAIN KAD PUKUL 1 PAGI ? OTAI JUGAK NI.KIHKIH XD

aNiss :):) said... []

@Izyan Masri hahaha =) tapi kantoi jugak... hehehe =)

aizamia3 said... []

akhirnya kantoi.. kihkihkih..

aNiss :):) said... []

@aizamia3 sepandai-pandai ku menyorok, akhirnya terKANTOI jua... =)

.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. said... []

Sian dia kena rotan ye.>??
sweet kan memori ni..??
salam dr segmen bro ben..

aNiss :):) said... []

@.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. hehehe.. sakit kena rotan, tapi tu lah kenangan yang terindah =)

MiSzy DiaN said... []

jom balik asrama.. hehehe..

azizul said... []

bestkan masa duk asrama dulu..
macam macam hal...
teringat habis zaman sekolah...

SEGMEN: BEN ASHAARI KENANG MASA SEKOLAH | AZIZUL HAKIM

aNiss :):) said... []

@azizul kehidupan kat asrama paling best.. hehehe... =)

sue perbs.. said... []

hehe... nakal ye anis ni.. main kad pagi2.. mesti tk leh tdo mlm ni

IdaNurFieyda said... []

tu lah nakal lg..kan dah kena denda..nakal jgk anis ni ye..

aNiss :):) said... []

@sue perbs.. memang tak boleh tidur awal-awal.. kes suka tidur petang... ngee =)

aNiss :):) said... []

@IdaNurFieyda hahaha =) tapi tu lah kenangan paling indah.. nakal tapi aniss tetap budak paling baik.. ngeeeee =)

Alya Esprézzo ✿ said... []

cakk cakk..hehe singgah dari blog abg ben ! jom vote abg ben kat sini :) http://alyaesprezzo.blogspot.com/2011/04/vote-ben-ashaari.html

fuuyooh said... []

salam kenal..dtg dari blog abg ben..hehehe
Aku terlupa

Nana said... []

wawawa. nana kalau nak escape kelas, surau lah jd port utama. tp tak da lah sampai nyorok bawa meja ^^

terjah dr blog BA :)

Syarifah Nornazrah Al Yahya said... []

teringat zaman dok hostel. mmg suka ponteng, pastu suka pura2 wat sakit, berlakon giler tu. hehehe. msa ponteng dok atas loteng,siap main sahibba. HAHahaha

aNiss :):) said... []

@Nanahahaha.. mase tu nak escape dari pergi surau mase magrib... sebab tu nyorok bawah meja... ngee =)

aNiss :):) said... []

@Syarifah Nornazrah Al Yahya hahaha =) samelah kita... selalu pura2 sakit..

EJA said... []

salam oh mcm tu cerita nya menarik..jom follow saya balik dan komen disini http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/04/kebetulan-atau-apaaa.html

shahjiehan said... []

mmg kenangan x leh lupakan...hehehhe



jom baca dan komen Jom Balik Kampung. | ! !shahjiehan [dot] com ! !

aNiss :):) said... []

@shahjiehan betul.. zaman sekolah TERBAIK WOK =)

cIk IRa said... []

mak aih...kul 1 pg tue! nie mesti kes xngntok cz dh tdo dlm kelas..haha...juz kidding.. :)
kenangan zaman skola mmg syiokk!

aNiss :):) said... []

@cIk IRa hahaha =) betul... suka sangat tidur dlm kelas... lepas balik sekolah pun WAJIB tidur... ngee =) bile malam, mule lar payah nak tidur ;p

cik ayin said... []

tak join pun segmen ni..sob..sob :(

aNiss :):) said... []

@cik ayin ouhh,, tape2.. cik ayin buat je entry pasal kenangan sekolah cik ayin okay ?? =)

adan said... []

salam.. baik hati gak warden tu.. nasib baek timekena denda tu tade yg kena sawan kan..kan..

psstt.. kenangan saya pulak panjat pagar sekolah.. hehehe.. jimat masa la katakan.. ikut jalan belakang..

aNiss :):) said... []

@adanhahaha =) mujur kita orang selamat je mase kena denda tu...

pissst : mujur aniss perempuan melayu terakhir, kalau tak, dah lame panjat pagar... tapi belakang asrama kita orang ade pagar kecik yang jarang berkunci... boleeehhh fly kat situu =P

yazid said... []

ooooo.. bdk nakal ea nih..hahaha

aNiss :):) said... []

@yazid ohhh TIDAK.... aniss budak BAIK =P

cik Ida said... []

rindunyeeeeeeeee zaman sekolah!

datang dari belog abang ben..

salam kenal.. ^_^

NiSha said... []

hahaha warden mmg selalu jadi bahan buli senyap2 kan.. Nisha pernah sorokan tuala mandi warden.. dalam tangki pam toilet.. sbb dia denda cuci toilet.. hahaha

http://heandsheloves.blogspot.com/

Sal Saari said... []

zaman sekolah memang syok..
follow sini juga..

aNiss :):) said... []

@NiSha hahaha... nakal nyer Nisha... aniss tak boleh buli warden... sebab dia LELAKI =P

aNiss :):) said... []

@Sal Saari zaman SEKOLAH terbaikkk =)

pissst : thanks sebab follow =)