Apr 19, 2011

MANA PEREMPUAN?

ASSALAMUALAIKUM :):)

adik aniss yang umur 5 taun tengok berita sambil makan... adalah berita pasal GRAND PRIX MOTOSIKAL....

AQIFF : ummi, mana perempuan?
UMMI : perempuan? knape?
AQIFF : kan kalau menang main motor, dapat perempuan...
UMMI : kalau kalah?
AQIFF : tak dapat lah perempuan tu...



ummi jeling je kat aniss... aniss terus sambung makan... sambil terpikir, sah adek aku terpengaruh dengan cerita jenis mat mat rempit tuh.... hohoho =)

DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

44 725 budak kiut buat kecoh:

MiSzy DiaN said... []

hahhaa..
nie mesti kes terpngaruh tengk tv..
eehh sis.. aritu saya ckp nk bg awak hadiah kan, blh tggu tak smpai lucky draw saya tmat? hujung bln saya postkn skali dgn hadiah awak erk.. maaf lmbt :) cuma nak buat kerja skali gus.. hehee

:: Nonoy :: said... []

haha.. minda budak2.. mudah tpengaruh. :)

fareiyka said... []

haha.. jaoh nyer pemikiran ?? kem salam kat adek aniss ek ??

aNiss :):) said... []

@MiSzy DiaN eh, sokay lah dear =) aniss tak kesah pun.. thanks taw... suka sangat ada orang sudi bagi aniss hadiah ek... sayang dian =)

aNiss :):) said... []

@:: Nonoy :: tu pasal... mudah terpengaruh.. ngee =)

Cik Aish said... []

haiyooo aniss!! bahaya tu...kene betul kan balik perception dia...hehe

aNiss :):) said... []

@fareiyka okay.. esok aniss sampaikan.. dia dah tidur.. hohoho~

aNiss :):) said... []

@Cik Aish hahaha =) okay2.. kena sekat dia dari tengok tv nie... ngee =)

Ayie said... []

Pengaruh DVD nih.. hahaha

aNiss :):) said... []

@Ayiehahaha =) budak2.. cepat sangat terpengaruh...

aNiss :):) said... []

@shahjiehan eh, bukan =) org terganu cakap, bakpe tuh untuk kenape... hohoho~ kena edit post balik nie... kan ade tak faham =)

Kulat said... []

kamu..asal paka eh??area mana yer??sebab saya selalu kesana.. =))

Follow kamu..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said... []

hahahaha mmg sah tgk citer pasal rempit merempit ni

adan said... []

hahaha... peminat setia remp-it tuh... hahaha... kim salam ngan adek er.. ^_^

aNiss :):) said... []

@Kulat area smk paka.. jumm ke rumah =) thanks ea sebab follow aniss.. nanti aniss follow awk balik =)

aNiss :):) said... []

@ADZA IRDAWATI aka MAK DARA hahaha =) adek aniss memang.. minat sangat tengok citer cam tuhh =)

aNiss :):) said... []

@ADZA IRDAWATI aka MAK DARA hahaha =) adek aniss memang.. minat sangat tengok citer cam tuhh =)

aNiss :):) said... []

@adanokay.. esok aniss sampaikan =)

Kulat said... []

Anis..kamu duk perumahan ke? owh, terima kasih jemput ke rumah.. =)

insya Allah, jika pencuri hati kembali bekerja di Kerteh, saya akan kesana lagi.. =))

kamu sangat chantekkk.. =))

aNiss :):) said... []

@Kulat yup.. kat taman paka perdana.. oh, skrg ade kat mane?? emm, ayah aniss pun kerja kat kerteh jugak... kalau datang paka, datang rumah okay =)

pisst : thanks... *blushing nie* tapi aniss tak cantek pun.. biase2 je lah =)

adwafarahin said... []

aishhh rosak2!

hehhe kene pantau adik annis nie

aNiss :):) said... []

@adwafarahin hahaha =) nanti aniss kurung dia.. jgn bagi tengok tv lagi =) wee~

Shamsuddin Amin said... []

hahaha... parah tu aniss...
jgn bg adeq tu tgok
cite2 mat rempit....LoL

MiSzy DiaN said... []

jgn laa ckp mcm tu.. hehe.. tgh tggu masa jak ni maw anta.. ehh yg currently status tu dian guna tuto fieldset box kalu tk clap.. :)

Miecyber said... []

TV memberi pengaruh yang besar kepada kanak kanak...

Top 10 negara sihat

lieynanilaz said... []

inilah bahana kalau terpengaruh citer2 kat tv....gegar blogg.....salam ukhuwah...:)

aNiss :):) said... []

@MiSzy DiaN ouhh.. fieldset ea?? tapi camne nak buat yg kita nie online ea??

aNiss :):) said... []

@Miecyber hahaha =) betul2.. terpengaruh tuh =)

fyna said... []

hehe..pengaruh tv..
bhy nih..


jom singgah belog fyna.
ade segmen.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

aNiss :):) said... []

@fyna betul =) betul =) pengaruh tv..
em, nanti aniss singgah ya =)

Izyan Masri said... []

KEHKEH.PANDAINYA DIA.HAHA.SAPA AJA NI ? Xp

aNiss :):) said... []

@Izyan Masri hahaha =)tv ajar kott... ngee =)

Ihsan Arifin said... []

waduh waduh parokkkkk ni parokkkkkkkk mai hantar kat cikgu biaq cikgu betetui die ;D

aNiss :):) said... []

@Ihsan Arifin okay =) nanti aniss antar dia kat cikgu ya... tolong ubah persepsi dia okay =)

MiSzy DiaN said... []

cuma edit jak pn.. taip online or offline.. apa2 pn blh gak.. hehehe..

MiSzy DiaN said... []

cuma edit jak pn.. taip online or offline.. apa2 pn blh gak.. hehehe..

Cik Rimau said... []

wah.. bahaye ni.. kecik2 da terpengaruh.. huhu

aNiss :):) said... []

@MiSzy DiaN ouhh.. ingat secara automatik tentukan kita nie on9 or 0f9.. anyways, thanks okay dear =)

aNiss :):) said... []

@Cik Rimau hohoho~ buadak2.. ngee =)

Miss Nina said... []

hahaa !
budaksss -,-'