Apr 19, 2011

RINDU, RINDU DAN RINDU....

ASSALAMUALAIKUM :):)

huwaaaa..... sedih nie.. serius sedih... ishhh... rindu giler kat dia... asal buka facebook, taip name dia... tengok gambar, tengok status dia... awak... awak.. saya  rindu awak...


awak.. saya tak pernah lupakan awak walaupun awak langsung tak ingat saya... saya sayang awak walaupun awak tak suka saya...


nak lupakan dia, tapi tak boleh.. macam mana nie?? grrr... *bodohkan aniss jatuh cinta dengan orang yang langsung tak sayang aniss*

p/s : sorry, emosi tak stabil sekarang... entry yang buat korang menyampah kann?? serius.. rindu dia sangat sangat...
DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

19 725 budak kiut buat kecoh:

Simpleblanklife said... []

Rilekla, USAHA penting! yeah! :)

aNiss :):) said... []

@Simpleblanklife yeyh.. usaha lupakan dia... ngee =) gud luck 4 myself... hohoho~

aNiss :):) said... []

@Simpleblanklife yeyh.. usaha lupakan dia... ngee =) gud luck 4 myself... hohoho~

Ayie said... []

sekarang nisbah lelaki:perempuan ialah 1:4.. Apa kata anis mengorat je dia.. Biaq pi la kalau ada orang kata perigi cari timba bagai.. Kang dah terlepas, saje je lee.. hahahaha

:: Nonoy :: said... []

erkk. i know how it fell.. skitkn?

apa2 pun.. life must go on.. keyh? :)

Meteoragurlz said... []

ala..cian kat dia..sabar ye anis..

adan said... []

asal tak cakap jek kat die..? bertepuk sebelah tangan?

Izyan Masri said... []

RINDU ORANG JUGAK.WUWUW T_T

aNiss :):) said... []

@Ayieishhh.. tak nak lah cam tuh.. hahaha =)*malu malu*

aNiss :):) said... []

@Meteoragurlz okay.. kena kuat kan?? ngee =)

aNiss :):) said... []

@adandia tak taw lah kott aniss suka dia.. ngee =) hahaha... biar lah...

aNiss :):) said... []

@Izyan Masri rindu... rindu serindu rindunya.... (T T)

Izyan Masri said... []

KIH KIH.ANISS MCM NYANYI PULAK XD

Rahmad said... []

rilex la anis..aku pun pernah mengalami situasi macam ni..hari2 aku buka facebook just untuk tengo profile pic dia n status yg dia update..semua status dia aku pegi like n komen..

tp apa ble bwat klu dia x suka aku.. dia lebih suka hidup single..

klu ada jodoh xkan kemana jg 2..manalah taw satu hari nanti dia akan sedar bahawa aniss merinduinya..

dh macam karangan dh komen aku ni..maaf yea tuan punya blog..ni komen perkongsian ni..dh pernah alami situasi mcm ni..huhuhu..

aNiss :):) said... []

@Izyan Masri alaaa yan, baru nak nyanyi.. kasi hujan sikit =)

aNiss :):) said... []

@Rahmad mungkin juga kita kan dapat jodoh lain yg terbaik kan?? ngee =)

pissst : thanks taw bg advice tuh.. hargai sangat2..

Far8 budak baik said... []

x payah lahh rindu sgt hahaha =p
mmg nyampah pun =)

aNiss :):) said... []

@Far8 budak baik so?? emm.. suka hati lah kalau nak menyampah pun ya =)