Apr 21, 2011

DIA BIKIN PANAS....

ASSALAMUALAIKUM :):)

aniss duk syok layan sinetron...dia sibuk nak tengok kartun...pastu rebut remote tv ngan aniss...  huh...dan kalau dia tengok aniss duk layan facebook sambil tengok tv, mesti dia akan cakap cam nie...


ALONG, NAK TENGOK TV KE, MAIN FACEBOOK HAH??
dan aniss dengan selamba akan jawab, dua dua sekali... dia mula lah buat muka tak puas hati sambil tercari-cari remote yang aniss sorok... ngee =)

AQIFF
masuk bilik aniss, terus2 dia nak bergambar cam tu...  perhatian.. dia tengah gigit charger handphone aniss tuh.. sambil letak wayar kat telinga dia... ngee =)
walaupun dia selalu je kacau aniss...tetapi dialah kesayanganku...
DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

25 725 budak kiut buat kecoh:

HAJAR hasan said... []

ceh. seronoknya~ aniss ade adik. huaarrggghhh!!! jeles. hajar takde adik. anak bongsu. wee~ ;)

aNiss :):) said... []

@HAJAR hasan ouhh.. aniss ade 3 adek.. tapi 2 orang lagi duk asrama.... aqiff je yang ade kat rumah =)

pisst.. best pe jadi ank bongsu drpd anak sulung =)

aNiss :):) said... []

@zacky ~786~ hahaha =) tapi paling nakal.. grrr

zacky ~786~ said... []

biase laa.. bebudak2.. den pn dulu nakal gak.. :D

Ayie said... []

sayang adik tak..?? hahaha

aNiss :):) said... []

@zacky ~786~ hahaha =) betul2.. name budak.. memang nakal lahh kan?? hohoho~

aNiss :):) said... []

@Ayiesangat sangat sayang adek aniss tu =)

aNiss :):) said... []

@Ayiesangat sangat sayang adek aniss tu =)

adwafarahin said... []

aniss jelesla! adwa xde adik laki :(

Elih Japahar a.K.a Mr. RighT said... []

Biase la tu...hehe, sabar je la k

Cik Aish said... []

chop...wah anis punya blog...da pandai buat auto hide widget eaaa...cantikk!

adan said... []

nak tahu tak.. sy rasakan.. aqiff telah dianiaya oleh cik aniss..

mest aniss yg suh aqiff posing camtu kan..kan.. hahahaha

Sal Saari said... []

singgah sini tinggal jejak..

fyna said... []

hehe..tomey2 je die..

Nor Syafiqah said... []

so cute :) hehe
adik mmg camtu..buat kita geram je..
tapi yg tu la paling kita sayang :)

aNiss :):) said... []

@adwafarahin tapi adwa ade abang kan??? hohoho~ kita tukar jelah =)

aNiss :):) said... []

@Elih Japahar a.K.a Mr. RighT sabar jelah... kalau dia tak de, bosan jugak =)

aNiss :):) said... []

@Cik Aish hahaha =) baru belajar buat... jimat space gune widget cam tu... cik aish try lah buat =)

aNiss :):) said... []

@adanehh, aqiff yang buli aniss okay.. dia yang nak pose cam tu.. =)

aNiss :):) said... []

@fynahahaha =) tapi nakal nie...

aNiss :):) said... []

@Nor Syafiqah betul, yang nakal tuh penyeri hidup kita =)

Far8 budak baik said... []

hahaha..aku ade adik gakk..
tapi pepuan..manje je..
mcm nak kene cepuk je haha

aNiss :):) said... []

@Far8 budak baik hahaha... umur berape adek?? tapi mesti sayang jugak dia kan?? hohoho~