Apr 24, 2011

GENAP 2 BULAN USIA BABY BLOG...

ASSALAMUALAIKUM :):)
korang pernah tak ingat tarikh korang buat blog ??? aniss still ingat lagi 24. februari 2011, aniss create blog nie... mula mula, memang janggal sangat... yelah, mase tu, tak taw nak buat entri pasal ape... aniss just follow je blog orang lain, belajar dari mereka....

ahamdulillah, dah genap 2 bulan aniss berblogging... dan dalam masa yang singkat tu, aniss dapat banyak ilmu tentang blogging... dalam tempoh itu jugak, aniss dapat ramai kawan blogger yang sememang baik hati dan ramah...

aniss pun dah 358 follower sekarang, maybe jumlah tu tak banyak macam korang, tapi walaupun sedikit... aniss tetap bersyukur, sekurang-kurangnya masih ada yang sudi menjadi follower aniss... thanks semua...


bagi aniss, pembaca setia sangat penting... aniss harap aniss ada pembaca setia di blog usang ni, walaupun seorang... peace =)

DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

40 725 budak kiut buat kecoh:

HAJAR hasan said... []

congratz dear` Alhamdulillah. dah 2 bulan dah yer. wee~ ;)

kambeng.karbonat said... []

ala.kk igt la bla buat blog.ada cara nk check x?

TESLAMARIN said... []

idak tido ke kamu, cecite, cecite

CintaZulaikha said... []

wahhhhhhhhh..apapon selamat berblog~~berblog mmg best...cayolah~~

Rafi Nilhan said... []

follower angka 3 dalam masa 2 bulan. tahniah

~C-K-K~ said... []

bru 2 bulan ekk... lebih kurang je kita ni.. sypun beru lagi..
x smpai setahun jagung lagi... huhu

sy dah follow balik blog ni...^^

~C-K-K~ said... []

saya nk ajak awak dating boleh... hehe.. gurau je... sy nak ajak awk join giveaway ni... ada hadiah dowh...

http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/04/first-giveaway-dari-nana.html

NARDtheNERD said... []

okay i tak ingat bila i buat blog..
hehe.

Khairil said... []

Salam...saya start blogging 12 Feb 2011...tapi blog awak lagi maju dari saya...tahniah....selamat maju jaya...

danial said... []

hmm congrats. skjap je da rmai follower

.m y z. said... []

wah tahniah! ziema tak ingat bila first time buat blog. yg ziema ingat bulan november taun lepas. dah lama rupanya. sis baru 2 bulan buat blog tp fllowers dah nak dkat 400. wahhh :D

Cik Aish said... []

kira cepatla tu anis..bru 2 bln da ramai follower..tahniah! :)

♥ solehah ♥ said... []

don wori anis.akak pembaca setia..hehe.. :)

psst.dh dua bulan baby blog ek?dia dh pndai jalan??ekeke

Si Kulat said... []

keep it up sis.. =))

aNiss :):) said... []

@HAJAR hasan hahaha =) thanks dear~ tapi blog hajar best lagi... hehehe...

aNiss :):) said... []

@kambeng.karbonat hahaha =) tak de cara.. memang dah ingat pun...

aNiss :):) said... []

@TESLAMARIN tido?? dah tido pun.. weee~

aNiss :):) said... []

@Rafi Nilhan thanks... bersyukur sangat =)

aNiss :):) said... []

@~C-K-K~ thanks sebab follow.. saya pun baru lagi dlm dunia nie... em, nanti aniss join giveaway tu ya =)

aNiss :):) said... []

@NARDtheNERD hahaha =) lain kali kena try ingat =)

aNiss :):) said... []

@Khairil ouh.. lebih kurang lah kita.. blog aniss tak maju lagi.. hehehe =)

aNiss :):) said... []

@Cik Aish thanks cik aish... love youu... huhuhu =)

aNiss :):) said... []

@♥ solehah ♥ waahh.. akak pembaca setia aniss.. nie sayang akak banyak2 nie.. muaaahhh =)

pisst : baru pandai merangkak baby nie =)

aNiss :):) said... []

@.m y z. hahaha =) thanks dear... berkat sokongan korang semua =)

me myself and time said... []

fuyoo..terer ar..
br 2 bln dh ada rmai gler fllowers..thniah
sy br 3 hri berbelog nih..hehe
klau sudi follow la blog sy..

aNiss :):) said... []

@me myself and time thanks dear =) nanti aniss follow balik =)

seyrah_sue said... []

dah dua bulan,, tapi macam dah lama jek..follower pun ramai..keep up the good work dear..(:

adan said... []

wah.. tahniah aniss.. saya nak follow belog aniss tapi tak tau kat mane widget tu nyorok..

apa yg penting blogger sudi baca penulisan kita kan aniss..

aNiss :):) said... []

@adanwidget follower ade kat tepi kanan tu lah.. kat shoutbox =)

aNiss :):) said... []

@adanwidget follower ade kat tepi kanan tu lah.. kat shoutbox =)

MiSzy DiaN said... []

baru 2 bln tp dah ramai follower.. tahniah :)

Amoi said... []

selamat datang ke dunia blog.

ai dah nak 4 tahun ni

:)

aNiss :):) said... []

@Amoiterima kasehh... 4 taun?? lame tu...