Apr 23, 2011

SEGMEN : AWOK BLOGGER BARU YER ?

ASSALAMUALAIKUM :):)

klik banner kalau nak join...
tak de siapa yang mempengaruhi aniss... aniss dari dulu lagi nak buat blog.. tapi tak pandai.... kalau dulu, aniss jadi silent reader kat blog tertentu... 

pastu, dulu aniss ternampak blog shara kat majalah remaja.. terus taip url dia...  then, kat blog dia ade tutorial... bila aniss bukak je, terus ada link EMPAYAR BINTANG TIGA..... so, aniss usha lah blog tu...

aniss hias hias blog nie sampai jadi macam nie...sebab bila blog kita dah kemas dan comel, barulah kita rajin nak update setiap hari...

dan sumber inspiransi aniss semestinya lah abang ben.. dan CIK AISH =) sebab blog mereka simple dan semua entry ada input yang baik...
DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

26 725 budak kiut buat kecoh:

azizul said... []

sinngah dari segmen abg ben..

tengah buat logo nak bagi award kepada pembaca bertuah..aniss kene join..huhu

solo molo said... []

singgah dari segmen Abg Ben...
selamat berblogging !!!~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

~C-K-K~ said... []

Blogwalking kat sini... dtg dri blog ben ashaari... selamat berblogging...^^

http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

mira said... []

aku plak mula berjinak dengan blog sept tahun lepas..saja best2..tu pun adik aku yang ajaq..hehehe

Shaherah said... []

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

nadiemsharmz said... []

salam....
golek2 dari segmen incik beng!
hepi blogging!!!....

osHin said... []

singgah dari blog ben :)

4k3m[PIJA] said... []

singgah dari segmen abg ben =)
salam kenal...
keep blogging yarh !

Pembawa_Wacana said... []

PW tinggalkan jejak dan selamat berkenalan...:)

GamUHU said... []

singgah dari blog abg Ben.

http://keleboqmaneh.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

Cik Aish said... []

cik aish dulu mula2 bt blog sbb pengaruh kawan keje..haha..

anis pun nnt lama2 mesti lg hebat berblogging..suma org mula dr bwh.. gud luck anis!

fashah84 said... []

salam ziarah dr blog abg ketul...

semoga terus berjaya dalam dunia blog..:-)

mas saari said... []

salam singgah n follow sini!

Mas datang nak intai2 siapakah sumber inspirasi anda dalam berblog..

NiSha said... []

salam santai dari blog abg ben..
singgah dan follow..
http://heandsheloves.blogspot.com

adan said... []

salam.. majoriti komenter dari blog abang ben je ni.. saya pulak singgah dari blog cik aish tu.. aniss join segmen cik aish kan..kan.. td sy ternampak blog aniss join segmen tu..

aNiss :):) said... []

@azizul logo award?? hohoho~ nanti aniss join ya =)

Bongsu De LaLe said... []

hye aniss. datang dari blog saya sendirik. haha bole ke mcm tuh? haha .. ben ashaari ye? dah beberapa kali dengar nama dia. afta dis . nak jenguk dari tingkap blog dialah .hehee

aNiss :):) said... []

@Cik Aish aminn~ harap2 dpt maju dlm dunia blog nie... cik aish memang sumber inspiransi aniss lah =)

aNiss :):) said... []

@adansegmen cik aish?? tak join lagi... huhuhu =)

adan said... []

larh yeke.. maybe sy salah orang kot.. lantak ar.. hahaha

aNiss :):) said... []

@Bongsu De LaLe hahaha =) singgah lah kat blog dia.. abang ben tu otai.. hohoho~ kalau ade segmen dari dia, memang tak rugi join taw =)

aNiss :):) said... []

@adanhahaha =) salah orang kott =)

Syuxer said... []

singgah dari segmen ben ashaari(segmen awok blogger baru yer) aka ben ashaari cari blog lah..

singgah dan follow u..salam perkenalan ye..:)

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

AHMAD AZRI BIN DERIS said... []

dari segmen mr. ben.....salam perkenalan....

mizzkechique said... []

salam ziarah dari blog Mr.Ben... salam kenal yer.. =)

Lulu caldina said... []

Lulu datang up trafik blog ni..lawa blog..*wink