Apr 27, 2011

DILARANG MASUK BLOG SAYA =)

ASSALAMUALAIKUM :):)


adessshhhh.... memang semua blogger baik hati kan??? hehehe...  serius... hari tu, aniss ade mintak resipi kat someone untuk buat krim yang atas cupcake tu...  sebab dia memang pandai buat cupcake...

dan hari nie. dia tinggal kan jejak shoutbox... dia cakap, dia dah buat resipi tu kat blog dia...
TAPI......
blog dia hanya untuk INVITED READERS ONLY..... sedihh sebab aniss tak boleh tengok resipi tu...

pissst : owner blog, tolong tukar privacy blog awak supaya aniss boleh jenguk blog awak =)



DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

17 725 budak kiut buat kecoh:

cik ayin said... []

dia private sekejap la tu..nak ubah pape

shahjiehan said... []

sedeynya...jmput dtg umah..tp pintu x bukak..hhaaaaha

aNiss :):) said... []

@shahjiehan hahaha =) yelah... puas aniss ketuk pintu.. tapi dia tak nak bukak =)

adan said... []

salam.. saya tak tahu cane nak privacy kan blog.. ahaha..

Izyan Masri said... []

KIHKIH.KESIANNYA.MESTI ANISS TENGAH EKSITED NAK TENGOK KAN XD

myzasuki said... []

pena kene cmnih..
dy tgglkan pesan kat shoutbox soh follow balik ~ tp bile tekan..grrr ~
=.=

aNiss :):) said... []

@nelly dah sabar ler nie =) hehehe =)

aNiss :):) said... []

@adan buat cam nie...
SETTINGS > PERMISSIONS > BLOG READERS > ( pilih lah nak semua orang ke, nak member yg dipilih je, atau pun tak de sape boleh tengok... hehehe =)

aNiss :):) said... []

@Izyan Masri hahaha =) memang eksited giler mase tuh =)

aNiss :):) said... []

@myzasuki hahaha =) memang tension kann??? hehehe =)

adan said... []

wah.. thanks.. insyaALLAH akan buat.. ahahaha

aNiss :):) said... []

@adan tak payah ler buat... nanti payah aniss nak singgah blog incik adan =)

tricksrex said... []

uik
mungkin dia wat kejap je kot
bersangka baek =)

aNiss :):) said... []

@tricksrex okay.. dah bersangka baik dah nie =)

mysweet said... []

heheheh..ala sory anis..hari tu nk edit sikit blog sbb tu umah berkunci..kahkah..ok sekarang rumah dah ok blh je masuk..hihih