Apr 8, 2011

BILA FACEBOOK DAN BLOG BERTEMU... KITA AKAN JADI SATU :)

ASSALAMUALAIKUM :):)

sebut jewp FACEBOOK, pasti semua orang kenal kan? adek aniss yang 5 tahun pun ada akaun facebook dia sendiri okay! hahaha :) maju kan anak anak zaman sekarang? hohoho~

tapi yang best, bila dapat berkenalan lebih rapat dengan blogger seperti korang! ngee~
setakat nie ade 6 orang blogger yang sudi jadi kawan facebook aniss.. thanks dear..
Siti Fatimah
Ihsan Arifin
Muhd Fadil
Cik Aish
Empayar Bintang Tiga
NABILA

jumm terjah blog diorang!! wajib okay :) hahaha... manusia paling peramah di alam blog! hohoho~

p/s : bila yang lain nak add aniss dalam FACEBOOK nie?? hahaha :)
Nabila.. sorry dear.. nak tulis.. tapi tak ingat link awak :) nie dah ada..ngee~
DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

22 725 budak kiut buat kecoh:

Muhd Fadil said... []

anis...........
mekasih ada backlink penyu lam nih. :)
nak sayang lah adik anis macam nih. hehehe

aNiss :):) said... []

hahaha :) yeay yeay.. ade orang sayang aniss.. ngee~

HazluvaRa said... []

haha..nak add aniss gak la....ahaha..aniss2..dapat adiah x?? ahaha :D

aNiss :):) said... []

add lah :) hohoho~ eh, hadiah?? tak dapat pun :) ngee~

HazluvaRa said... []

haha..biar arh xdapat pon..nk add gak.. ngeee~~

aNiss :):) said... []

hahaha :) menati awak arda add aniss (^_^)

Nabila Shamsudin said... []

alaaa nabila pn ade jugak....
nak majok la camni..
hehe xla... :)

♥ solehah ♥ said... []

adoi..akak lmbt komen lah.haha..bru bukak fb..ehehe :)

btw.tengs aniss..ngee

CiK GorGeouS ! said... []

weehooo...budak2 sekarang mmg advance Lah...ape2 pon cepat jee update kat FB =)

nurulfzz said... []

blog ni comellah anis =)

Cik Aish said... []

wahh..terharunya! takpe anis..kita sama sama freshie dalam blogging ni. suka gak sbb dpt tambah kawan kat facebook!! hv a nice day dear!

Ihsan Arifin said... []

haha ni yg nk terharu ni ;D

aNiss :):) said... []

nabila.. sorry dear.. aniss tak ingat :):) nak edit balik awh entry nie..

Nabila Shamsudin said... []

thanks dear... :)
nabila xkisah pn td...
tp thanks jugak.. :)

aNiss :):) said... []

@ solehah most welcome akak solehah.. akak terbaek! =)

aNiss :):) said... []

@CiK GorGeouS ! dunia makin maju.. hahaha :)

aNiss :):) said... []

@nurulfzz wah! comel kew? tengs dear..

aNiss :):) said... []

@Cik Aish betul betul.. sharing is caring kan.. ngee~

aNiss :):) said... []

@Ihsan Arifin nangis lahh.. nak terharu sangat :)

Ihsan Arifin said... []

haha tamau nangis ! malu je ;D