Apr 7, 2011

AWAS...JANGAN BLOGWALKING PADA WAKTU MALAM...

ASSALAMUALAIKUM :):)

serius.. tolong jangan blogwalking, blogjogging, blogrunning dan sewaktu dengannya pada waktu malam.. ditambah lagi korang tengah keseorangan...
tolong! hentikan perbuataan itu dengan segera..
demi menyelamatkan anda dari terkena PENYAKIT SAKIT JANTUNG!! sayangilah jantung anda

hahaha :) sebenarnya nak story pasal semalam.. aniss memang suka singgah kat blog, pastu drop komen kat sana.. adalah satu blog nie.. best sangat tajuk entry dia.. aniss pun apa lagi, pergi usha entri dia..


aniss tekan satu link yang dia suruh tekan.. nak taw apa yang keluar?? ishh.. bikin aniss lemah jantung jew.. huwaaa...keluar gambar hantu okay! hantu! hahaha... dengan darah nya...seram okay! terus aniss off! takut~ hahaha :)

mujur aniss memang sentiasa MUTE sound lappy nie.. kalau tak? nampak nya hari nie kat rumah aniss buat kenduri arwah lah!! hohoho~
p/s : aniss sedang makan roti bakar + chesdale sambil menaip entry.. sila jeles yea! hohoho :)
DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

32 725 budak kiut buat kecoh:

Arif Azmi said... []

HAHA.. sian2.. :).. Xpe2.. Ada hikmah la tuh.. :P..

♥ solehah ♥ said... []

dulu slalu dpt link mcm tu kt fb..hehe.. ada msg yg pasal nenek kt tingkap..lagikk seram..trus ambik bntal + slimut..tutup muka..lptp x smpat off.haha

aNiss :):) said... []

@? solehah ? hahaha :)kak solehah lebih penakut dari aniss! yeah! yeah! hahaha (^_^)

syamila saLeh said... []

ahahaa lawak tapi menakotkannn..

BooBoo said... []

hahaha...yg bestnye...reaksi muka monyet kt entry tuh...nice...

aNiss :):) said... []

@syamila saLeh lawak? hohoho~ seram dehh :)

aNiss :):) said... []

@BooBoo hahaha :)itu perasaan aniss yg sebenar.. cuak giler mase tuh :)

shat said... []

haha. tak kan pernah tertipu lagi. dah penah kena dulu. serius beware gila sekarang. btw, kenapa comel sangat blog ni? sukaaaaaa :)

zie~azharizalira'z said... []

kekekeke,,tau xpe,,selalu da terkena,,trkujat di buat ny,,tapi da slalu kene pon,,still terkene jgak,,cis2,,lame2 leyh kene heart attack,,=.=!

aNiss :):) said... []

@shat huwaaa.. lain kali aniss beware.. cuak kott! hahaha.. comel blog? biase jewlah (^_^)

aNiss :):) said... []

@zie~azharizalira'z hahaha.. lain kali hati hati taw.. kan kena penyakit.. bahaye.. syg awk :)

Izlan HoiHoi said... []

wakakaka..
gelak je boleh?..hehe

aNiss :):) said... []

@Izlan HoiHoi shhh! diam jewp boleh! hahaha~

aNiss :):) said... []

@Izlan HoiHoi shhh! diam jewp boleh! hahaha~

~hAKim ZaiLAn~ said... []

selalu gak kena prank camtu...siot jek.hhaha

fafa punya said... []

same la! menci then tak boleh tido. ngekz betol kan.....

cik nurussalwa said... []

haritu xbw pun jumpe hantu.. camne tu??
hehe

Nyze 二ザ Crazee said... []

pernah kena sekali..
time tu siap pakai headphone, full blast lagi tu.
jatuh jantung..
phew~

sobri yaacob said... []

anis tq dtg kat blog saya.....ni budak kiut miut..dtg usher blog kamu...happy berblogging...

♥ solehah ♥ said... []

yela..takut cket..
dlm msg tu..
"nenek kt tingkap nie..blablabla.."
nahh..dpt msg mcm tu jam 2 pagi.. memg takot.haha

Huszaini said... []

Hi geng group 7!! singgah sini! salam perkenalan!

:: jula julie :: said... []

chehhhh...kite pon takot gak kalo cm tu..
huhu

✿....rossa alina....✿ said... []

haaa penah jugak terkena camtu..wuwuwuwu..memang macam nk luruh jantung.. T_T

Kero Asyraf said... []

tepuk la kepale owner blog tuh
kuang hajor
-_-

adan said... []

hahahaha... nasib baik mute.. kalau x tatao la apa jadi kat cik aniss kan..kan..

Cik Aish said... []

hahaha..kelakar la..syes gile tul dorang bt mcm tu...klu skt jantung td camne?? tu la..kt pun blogwalkng mlm2 tepaksa mute..hihihihi

HazluvaRa said... []

Tapi siyes arda xsukew bab2 melemahkn jantong ni..hoho... sbb arda ni penakut tahap ucop whilchay... asal takut je, pkara yg slama ni arda xleh buat, tetiba je leh buat..ahaha :D

aNiss :):) said... []

arda pun penakut :P
so, nasihat aniss, tolong MUTE kan sound lappy tuhh.. kan jadi arwah pulak :)

aNiss :):) said... []

arda pun penakut :P
so, nasihat aniss, tolong MUTE kan sound lappy tuhh.. kan jadi arwah pulak :)

myzatulmarghliyana said... []

saya pun penakut gak.. so far xde jumpe blog yg letak gamba antu ag.. alhamdulillah. hu3