Apr 8, 2011

INI PENTING.. SAYANGILAH BAKAL FOLLOWER ANDA :)

ASSALAMUALAIKUM :):)

penting nie.. mood pun serius di petang jumaat nie.. hahaha.. okay lah.. sebenarnya sama ada korang perasan atau memang sudah perasan! hahaha :) nie sebenarnya menjejaskan blog kekurangan follower..


ada faham tak? aniss sebenarnya nak follow salah seorang follower aniss, dia rajin komen kat blog.. tapi tak boleh follow balik dia.. sedihh!! huwaa...

sebab dia tak de pun my blog kat PROFILE... kan rugi macam tuhh... so, sesiapa yang berkenaan.. tolong buat macam nie..

EDIT PROFILE > tick kat SHOW MY BLOG...

p/s : sayangilah follower anda, anda mampu mengubahnya :)
DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

11 725 budak kiut buat kecoh:

adan said... []

tatao pulak pasal bendala ni.. thanks info.. ^_^

Eika said... []

hehe thanx aniss.. sy mmg cari lma dh cmne nk wt cmtu.. hehe >_<

Cik Cempaka said... []

Betol tu, susah nak trace balik kan...

Novelgurl said... []

aNda mampu mengubahnya ;D

Ayie said... []

ada jugak profile yang dijumpai mempunyai masalah sebegini...

*cheewah.. ayat nak sastera je.. hahaha

aNiss :):) said... []

@adan hahaha :) same same!

aNiss :):) said... []

@Eika most welcome dear.. sharing is caring right? hahaha :)

aNiss :):) said... []

@Novelgurl kita mampu mengubahnya.. hohoho~

aNiss :):) said... []

@Ayie wah! sastera bangat ayat kamu dehh ayie.. hahaha :)

zieyRa suLLey© said... []

betolbetol, kite baru je membebel pasal nih hari tuh, nak menempel kan diri pon susah