Apr 6, 2011

:: KoNtEsT KeNaNgAn zAMaN SeKoLaH ::

ASSALAMUALAIKUM :):)


nak join? klik jew kat banner tuh okay!


sebenarnya aniss pernah buat entry pasal kenangan sekolah rendah dulu dulu.. so, aniss copy n paste jew lah... yang dah bace, bace sekali lagi okay.. hohoho~

korng pasti ingat kan mase tuhh betapa poyo nyer kite..  gaduh gaduh pastu post surat kat member... suh bagi kat owg sebelah :) n then ayat biasa kte tulis
PECAH KACA, PECAH GELAS, SUDAH BACA, HARAP BALAS!!!



pastuhh, kadang kadang ade SALESMAN datang skola, bagi list suh beli buku.. padahal buku tuhh kte dahh taw ending cam neyhh!!! ade jgk jual SUSU ngan DADIH!!!



pakai pensil box yang boleh bukak depan belakang, kat tengah tuhh siap ade SHARPENER!!! main lawan pemadam, padahal fungsi sebenar untuk memadam...pakai PEMBARIS BERGERIGI yang kat dalam ada air pastuhh ade benda berkilat :)



time dlm claz, ble ade ckgu sume pakat tekun.. cikgu mintak keje skola, banyak sangat alasan kann?? alasan biase, TERTINGGAL lahh cikgu, pastuhh buat muka kesian biarpun keje tuhh tak pernah sentuhh pom!! time cikgu tade, melalak macam orang giler!! hohoho! nak rehat awal awal, tapi masuk claz lambat jgak..

bila lori MILO datang skola, pakat berebut, rela beratur panjang panjang semate nk minum air milo sejuk secawan!! alih alih barisan tak putus kes org same jewp yang beratur...abes skola, tunggu abg sate ikan, tak pun abg ais krim :):)



p/s : SEKARANG sume dahh tinggal kenangan, maybe budakbudak skola rendah pada mase kini bukan macam aniss dlu, taaaapi bagi yang sezaman ngn aniss... korang pasti winduu sume neyhh kan???  

antara mangsa tag yag comel ialah...
Ihsan Arifin
Cik Bambam
Siti Fatimah

DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

9 725 budak kiut buat kecoh:

cik nurussalwa said... []

comelnye..
suke2..
tunggu result camne ..
thnx join~!
love u lah.
=)

Ihsan Arifin said... []

haha. nk kene cari pic lame2 ni ;D

Muhd Fadil said... []

anissssssssssssssssssssss.. orang ganu jugak ek??? same la. SMKTIZ !

Muhd Fadil said... []

anisssssssssss... sila add facebook penyu. pastu tegur la neh kat sana. hehe

aNiss :):) said... []

@Muhd Fadil okay! nanti aniss add yea! ^-^

adan said... []

baca entri ni otamatik jadi rindu tahu..

Cik Aish said... []

hahaha..main lawan pemadam tu yg best tuh! alahai..buat teringat je kenangan kat skola dulu..huhu

Ayie said... []

hahaha.. tang pemadam tu memang habit kaum lelaki.. best owh.. hahaha

siti fatimah said... []

hahahha mentang2 da habis sekolah hehe. :) tq tag sayaaaa