Jan 21, 2013

BAHAYA STOP BLOGGING !!

ASSALAMUALAIKUM :)

dah 2 bulan lebih woooo tak upadate blog nie aish. last 2 month pun aku update i'm back. ehh ? apa kejadahnya duk melalak i'm back i'm back bagai pastu update sebuah entri tuu jew. aishh ! kononnyaa nak istiqamah bagai nak rajinkan diri. nak share life kat upm laa. booo untuk aku !! hehe. 


adik-adik yang tengah baca entri, jangan ikut yaa perangai tak semengah akak kau nie. kalau nak berbelog tuu, terus berbelog, jangan nak pause lelame. penat wooo nak kejar balik follower yang sudi jengah blog korang tuu. buat ape korang buat blog kalau tak de orang singgah ?? baik korang taip jew entri korang dalam notepad. bace sorang-sorang. muahahaha. *gelak setan* sejak bila aku taw si setan gelak macam nie. hahaha.





okay. sebenarnya semua tu tuju untuk aku. aku tunding 20 jari (termasuk jemari kekakiku) dekat diri sendiri. tak cakap dekat kau. kau atau pun sape-sape laaa. ehh camne nak tunding jari kaki kat diri sendiri ?? *thinkingggggg. tapi seriously, susah laa kalau stop lelame blog, pastu try nak aktif balik. aku rase dah banyak kali aku stop blog, pastu 5-6 bulan lepas tuu aku aktif balik. 2-3 entri tiap hari. ambik kau ! gelojohnya aku. muahahhaha. dan mase aku aktif balik tuu mesti time lepas habis SPM, lepas cuti sem matrik dan now lepas sem U. 

p/s : sebab apa baru nak aktif balik ??  jawapannya mudah yaa adik-adik, abang-abang, kakak-kakak sekalian. sebab aku bosangggg !!




DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

20 725 budak kiut buat kecoh:

kay_are said... []

memang bile lame2 tak update pastu nak blogging balik.. memang masalah akan dihadapi.. tak tau cane nak mula.. @.@

TiranaAduka said... []

salam sis
Tak bahaya la.
Seronok rasanya sis dah kembli

shar90 said... []

kes sye plok xdk idea... heehee *gelak sopan santun lemah gemalai* ^^

Arham Md Ali said... []

Haha, saya pun dah 3 bulan ta update blog sebab masalah tak ada internet. Tapi sekarang cuti ni bolehla rajin sket mengupdate.

lukman hakim said... []

selamat malam aniss yang sholehah..
semoga tetap istiqomah yah.. :D

Cik Aini said... []

hahaha
sonok sebenarnya blogging ni kalo kena caranya :)

.::: Princess MOMOY :::. said... []

bila dah lama x blogging selalu org akan blur nak tulis apa. tappi dear idea mencurah2 =)

Suhami Ahmad said... []

err...ni musti kes setahun duo kali hapdet ni kern....erk

fadh leyanie said... []

jarang2 nak jumpa org yg tunding jari kaki..haha..welkem back anis !!!

ayut said... []

dh agk dh..mesti sbb bosan..hihihi ^^

ros_reeza said... []

hai, back again?. hihihi :)

Sya Chot .. said... []

hehehe,ala ingat kan apa laa tdi..terkjt sya..hehehe

Plug Mapuh said... []

wohoiiii....lame snyp...hehe

Dezee said... []

Heihei..autopost kan ada.Dezee pun autopost jer..tapi setiap malam sibuk macamana pun dezee luangkan dalam setengah jam dengan blog. Bukan apa..rasa tenang jer..

dya bunga said... []

dya punlama xupdate..rasa kekok je nak menaip

piko ija said... []

hehe....btol tu...:P

eyeyou said... []

selamat kembali ke PANGKAL JALAN!! hihi...

Cerciter Hana Niey said... []

hehe.. samala kita ek aniss. berbulan2 jugak duk trbiar je blog tu sengsorang. Sekarang baru sy aktif blk ni.

seribupilihan said... []

tak bahaya pon..saya pon bukan blogger sepenuh masa jugak..klu ade masa kita update..sebab saya pon student jugak..banyak benda lain nak dibuat lagi..:-)