Nov 29, 2012

I'M BACK!! hehe :)

ASSALAMUALAIKUM :)

ohh yeahh anis datang lagi. ececeh. opps, sorry baru update blog sejak dua menjak nie menyepi tanpa khabar dan berita. hehe. dah 3 bulan lebih kot tak update pape. aku bukan laa busy kes kaki study duk menghadap melahap buku 24 jam. haha. aku macam tak de mood nak update pluuss malas pluuss kekeringan keideaan. 

alhamdulillah aku dah nak habis pun sem 1 nie. 31dis aku ade final. pheww. acane laa final aku nanti. hurmm. aku tak pandai macam korong. sobs sobs T.T hehe. sebenarnya sebelum bukak blog nie, rasa macam melimpah-limpah idea nak update. sekarang tetibe macam err. err. err. tak taw nak update ape lagi. hehe. 

nanti laa aku update banyak-banyak. eh? macam laa korang tertunggu aku nak update ape. haha. okaylah sampai sini jer. FULLSTOP. 
DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

9 725 budak kiut buat kecoh:

A.J.I.N said... []

haha, aniss update jgn tak update. :P

Dezee said... []

Yess! Anis dah kembali!!

Daeng on duty said... []

Salam, kalau nak cuci mata dengan long sleeve maxidress dan jubah cotton denim boleyla jenguk2 blog saya
--> http://hiasanterindahstore.blogspot.com/

TQ~

TiranaAduka said... []

salam anis
Setia menantikan kunjungan sis di tempat tirana aduka.
Pekabr sis hari ni?

Hans said... []

bila nak update blog nih anis?

Plug Mapuh said... []

saya pom bru update gk..mklum la dh kije kn..6t komen blog sy,k..truk thap kritkal tuh,haha..