Aug 27, 2012

SUKASUKI HARI RAYA :DD

ASSALAMUALAIKUM :)

wah dah seminggu lebih tak update blog nie. mau berkulat kalau tinggal lame-lame lagi. haha :) ohh ya, tengah hari tadi dah settle dengan medical check up dan x-ray. alhamdulillah. huwaaa seminggu lagi nak masuk UPM :(( nak cuti lagi. pleaseeee :)

entri bergambar jer :) malas nak taip panjang-panjang, layan yeaa :)

tema kami kaler biru turqoise yaa * ehh betol ke eja macam nie?  haha.

dengan my nenek (belah umi)  yang cantik, muda the vass :)

ni my cousin ( iqbal wafi ) baru 7 bulan tapi besar -,- haha

eh dengan budak nie lagi * suka benor aku ambik gambar dengan dia *

yang belah kiri tuu my uncle yaa. makri azwan. belah kanan my auntie, aslinawati 
 yang muda dari aku lagi. baru 18 tahun. meletops lagi :)

hari raya ke3. dengan cousin gak ( asyraf ) dah 10 bulan tapi kechik dari iqbal lagi :) 

maaf quality gambar teruk. handphone cikai jer :) yang sebelah aku tuu  adik, aqiff.
 
sekian, TERIMA KASIH :DD * tetibe jer :)

p/s : kalau yang perasan ganti nama anis dah tukar dengan 'aku'. err untuk lebih rilex dan santai :) 
DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

30 725 budak kiut buat kecoh:

Fian Syauqi said... []

wah narsis sekeluarga :D

Cendol said... []

wahhh beluuuu kaler maaaa..gojesss!
kirim salam kat si kachak iqbal wafi n asyraf.hahahaha

ayut said... []

:) mak cik lbh muda..mesti dh tak jadik dh nk pngl mak cik.hahaha.bersma family memang rasa xnk dah g mane2.selamat melayari kehidupan student UPM bulan 9 nnt :)

syafiqakarim said... []

biru metallic thn ni
hihi


whooaa ada juga gambau :p
duit mana hah hah hahhhhh

rAIHan said... []

sama tema kita..huhu..raihan pon dah nak msuk study 2mggu lg..

fadh leyanie said... []

raya ramai-ramai seronok,cantik warna tema. ..:)

aNiss :):) said... []

@Cendol haha. banyak laa gojess :DD

p/s : nanti anis jumpe dak dua orang tuu, anis kirim salam peluk cium ehh :)

aNiss :):) said... []

@ayut tuu laa, anis panggil dia gune name jer. haha :DD btw, thanks yaa :) takut nak masuk UPM niee :((

aNiss :):) said... []

@syafiqakarim biru metallic ehh macam nie? konpiuss -,- haha.

p/s : duit raya? syafiqa laa bagi kat anis :) pleaseee :):)

aNiss :):) said... []

@rAIHan gimme five :) sama laa kite. ohh lambat lagi, 2 minggu lagi :)

aNiss :):) said... []

@fadh leyanie aah seronok raya ramai-ramai :) nak2 kat kampung :DD

aNiss :):) said... []

@nadia farhana ishh mane ada :P nadia yang chantek gojes lagi vogue :DD

Nafisya Ismail said... []

comei gamba raya.. hehe :)

haz said... []

wahh.. nicee~ haz pn ske warna turquoise ni ^^

btw comella baby tu.. rse nk cubit2 je pipi dia.. hihi

aNiss :):) said... []

@Nafisya Ismail haha. biase jer gambar2 nie :DD btw, thanks yaa :)

aNiss :):) said... []

@haz kaler nie lembut kan :)

p/s : cousin anis tuu, gemok debok :P

Aku Mad said... []

selamat hari raya aniss :) .. jika ada salah dan silap maafkan yer :)

aNiss :):) said... []

@Aku Mad SELAMAT HARI RAYA mad :DD ehh, kosong-kosong laa kite yaa :DD

Eyda Syahida said... []

awak trganu kat mane ? add fb kite la . boleh roger2 . heeee :)

Zyra Roxx said... []

weee weee sukanya tema biru! ^^

Nadia Elena said... []

alololo comel lar budak kecik tu. rasa macam nak gigit2 je pipi dia.. ^_^

YaYaNsMuM a.k.a YM said... []

lawa jugak kaler biru turquoise nieh...selamat hari Raya dear...:)

miz ruha said... []

singgah malam tengok gmbr raya,,, :)

mecha_praline said... []

Tahniah sebab dapat jadi warga upm.

Eh ada gambar tok kenali la dalam rumah dia