Aug 16, 2012

SELAMAT HARI RAYA :)

ASSALAMUALAIKUM :)

hai semua. mesti tengah mood raya yaa? ada yang dah balik kampung? anis belum lagi, jumaat nie kot balik KELATE :) wah korang semua mesti over excited nak raya yaa :) anis sekarang macam tak excited sangat. tak taw kenapa. maybe sebab lepas raya nanti kena masuk belajar.

oh yaa, anis takut tak sempat nak wish. so, SELAMAT HARI RAYA yaa semua blogger dan readers :)  jaga diri, jangan main mercun, jangan makan banyak-banyak yaa * peringatan untuk diri sendiri * haha. konpem yang dah tua remaja macam anis nie dah tak dapat duit raya tahun nie :D


terima kasih pak cik google :)
maybe seminggu ada kat kampung, so konpem laa masa tuu tak berupdate blog nie. memang akan bersawang laa blog nie nanti. haha. okay sampai kat sini jer hari nie. maaf entri pendek dan merapu :)

p/s : err, anis naik 5 kilo sempena bulan puasa nie. sekian. TERIMA KASIH :DD

TAMBAHAN : baru sedar yang APIT dah bagi doodle raya. 

thanks apit for the cutest ever doodle :D * baju raya anis seperti yang diatas* 


DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

46 725 budak kiut buat kecoh:

taqiee din said... []

Selamat hari raya..berhati2 di jalan raya

maat aas said... []

selamat hari raye aidilfitri..

http://contengdantaip.blogspot.com/
follow me...

dyabunga said... []

naik 5 kilo ke trun 5 kilo?hihih

Pinky Aina said... []

selamat hari raya kak

eyeyou said... []

slmt hr raya wat aniss sekeluarga..maaf zahir batin.

Nafisya Ismail said... []

selamat hari raya cik aniss... best la balik kelate.. kite balik kedah :)

JunAina said... []

Selamat hari raya jugak utk anis...kumpul duit raye banyok2 ehh...

aNiss :):) said... []

@maat aas selamat hari raya gak :DD

aNiss :):) said... []

@miz ruha selamat hari raya gak :DD

aNiss :):) said... []

@eyeyou selamat hari raya kak, maaf zahir dan batin :DD

aNiss :):) said... []

@Nafisya Ismail ohh orang kedah yaa :) selamat hari raya gak :DD

sarah said... []

selamat hari raya..nak tanya, camna nak dapatkan tulisan yang cantik cam anis buat tu???ada kod tertentu ke apa??

aNiss :):) said... []

@JunAina hehe. dah besar, susah cket nak kumpul duit raya :DD

aNiss :):) said... []

@sarah selamat hari raya :DD ohh yaa, yang font kat blog ehh. anis guna yang coming soon :DD

g kat design > template designer > advanced > body text > font coming soon

Sop said... []

selamat hari raya aniss

Rara Nasiha said... []

Selamat hari raya. Have a safe journey drive back home okey :)

✉ ¥ana Fauzi ✉ said... []

Yana pun dapat dudel jugak:)hehehe , btw , selamat hari raya taw ! Sama sama lahh kita punya blog , mesti bersawang pnya la , haha:)

Dezee said... []

Semoga selamat perjalanan pergi dan pulang..Dezee susut 5kg bulan puasa dan naik 6-8kg semasa raya..begitu la kitarannya..haha.Selmt hari raya..

The ShomeL TwinZ said... []

salam pkenalan aniss:)
selamat hari raya jgk...

eimah siti said... []

beli baju di pasar raya....berhati hati di jalan raya..jangan sampai jumpa hantu raya...selamat hari raya......
hehehe

ayut said... []

eh?apit bg dh ea?hihi..tak tengok lg...adehhh..mmm.slmt hari raya bt anis jugak..maaf dan epy2 blik kg yer! :)

ILAA NAJSUHA said... []

selamat hari raya aniss...:)

Ameerul Ashraf said... []

waa. comel cik Anis bbju biru.
Selamat Hari Raya.
Maaf Zahir Batin :)

Cik Meot :) said... []

haiya comei nye doodle :D

Afiq Din said... []

ooo... kelik klate...

Si Matatajam said... []

Salam Aidilfitri..Bila Apit bagi doodle ni..akak tak dapat pun lagi...dia bagi melalui blog dia ke?

Cendol said... []

wahhh ore Qlate ko demo?haha cendol suke kelantan!!!!!!!!
selamat hari raya ye hati2 dijln raya,anis pn jgn main mercun.hihi
cendol pn mcm bosan tak de mood nak raye agaknye sebab dh makin tua tak?hihi em comel doodol biru tu.. ^_^

ZiErWa zAiNaL said... []

hehe.. zz x timbang pun bulan pose ni.. pi mmg naik la.. aduh.. =)

slmt hri raya jgak ye..

Nurulee said... []

Seronoknya balik kampung. hehe. Selamat hari raya =D

timm_bill said... []

selamat hari raya,, maaf zahir dan batin,,he3..

Intan Norhaida said... []

selamat hari raya ye....hati2 blik kelate ye

syafiqakarim said... []

selamat hari raya
duit cek jangan lupa naaa

Hawa Ey said... []

selamat hari raya :D

Salam kenal dari ore kelate jugok :p :p :p

eyjalukman said... []

slamat hari raya ye anies :) hati2 d jln rya . jgn makan kuih bnyk2 sngt . haha

p/s : eh biase2 jela . awk pun ap kurgnye msok upm . kita cos bio-medical engineering . awk plak ? :)

♥ sitifarhana ♥ said... []

selamat hari raya awkk....maaf zhir batinn :)

nak duit raya nak duit raya! hehehe

syada said... []

Selamat hari raya aidilfitri awak :)