Aug 15, 2012

AKU BUKAN BENCI KUCING :DD

ASSALAMUALAIKUM :)

hari nie hari kucing sedunia ehh? apesal banyak sangat orang upload gambar kucing nie?? anis buka jer facebook, penuh gambar kucing kat news feed . aisehh, anis tak suka kucing *bukan benci okay, tapi bila tengok kucing-kucing nie comel laa gak. haha. 

yang nie kucing yang ada PHD :)

yang nie kucing pelangi, colourful gituu :)

comelnya masa dia tido :)
bulatnya pipi. haha :)
kucing pun pandai jaga kebersihan :)
yang nie paling comel :)
ambik laa yaa, anis bagi hadiah.
p/s : kucing-kucing nie semua memang comel. tapi anis still tak suka kucing. err, sebenarnya bukan tak suka, tapi TAKUT. haha. kantoi :DD
DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

47 725 budak kiut buat kecoh:

Rara Nasiha said... []

kita pulak bukan takut, tapi geli sikit. geli bila time dia datang kesat2 kat kaki. rasa nak menjerit sbb geli. hehe

aNiss :):) said... []

@Rara Nasiha haha. anis memang takut. err. fobia, nak datang dekat pun dah cuak :DD

Cendol said... []

ohh takot kucingg..haha takpe2 biase la tu.stiap org ade je bnde2 yg dia takot..cendol suke kucing tapi tak tahan bulu dia rase nak bersin..kalo rebit oke pulak.aihh

Rniz said... []

Kucing mmglah comel, tapi jejak semerbak tu,
baunya tidak mnyenangkn..

Princess Feyqa said... []

suka sgt kt kucing tp tu la allergik bulu T_T

theHeroin. said... []

rumah saya ada lebih dari 10 kucing :3

fadh leyanie said... []

kucing kiut..dan manja tapi bukan semua ada setengah tu garang..:P

aNiss :):) said... []

@Cendol haha. kantoi anis takut kucing :DD ohh ya, dulu anis ada rabbit, tapi 3 ekor dah arwah :')

aNiss :):) said... []

@Rniz haha. tuu laa pasal. baunya ya ampun :DD

aNiss :):) said... []

@Princess Feyqa alaa kesiannya feyqa. tapi kesihatan lagi penting yaa :DD

aNiss :):) said... []

@iqa WAH. takut kucing gak?? :DDD

aNiss :):) said... []

@theHeroin. wow. banyaknya. mesti suka kucing sangat nie :DD

aNiss :):) said... []

@fadh leyanie tuu laa. mase kechik2 anis kena gigit dengan yang garang :') sampai sekarang TAKUT!!

Dezee said... []

Semua benda peringkat baby tu comel la..Dezee yang kata hahaha.

rAIHan said... []

huhu..sama lah kita..

eimah siti said... []

sama la macam cik siti dulu...fobia ngan kucing..tp skrg da ok....sebab skrg housemate cik siti bela kucing....so, mau tak mau, mmg kena jumpa jgak la ngan kucing ni...hehe

aNiss :):) said... []

@Dezee haha. maksudnya?? kalau besar dah tak comel laa?? :DD

aNiss :):) said... []

@eimah siti HAHA. terpaksa laa yaa cik iti sukakan kucing tuu :DD

Dkna Abza said... []

geli lak tengok pic yang banyak sangat kucing tu haaa..

aNiss :):) said... []

@Dkna Abza haha. banyak sangatkan kucing. memang geli pun, tapi comel laa. muka sama jer :DD

ZiErWa zAiNaL said... []

comelnye kucing.. zz bukn x suke tpi zz alahan dgn kucing. hehe

adibahfaizah said... []

*give me five* tengok je brani..sruh pngng...aihh lari dulu. hihi

cikji said... []

memang pencinta kucen lebih lebih lau kucen comel comel

Remy hazza said... []

remy pun sama.....
allergic ngna kucing... bukan tak suka...tapu tau ler...kucing2 tu kan suka mencakar...he3

Hans said... []

dulu2 kena cakar kucing ke?

Nick Nashram said... []

org kata sesape yg pelihara kucing tu tanda dia penyayang..xtau r betul ke x..huhu..tapi suka hamster ngan sugar glider lagi.

~ cik matahari ~ said... []

haishhh same la kite aniss!! haha mar pn takut ngn kucing.. kehkeh. tp kucing mmg comel ^_^

mecha_praline said... []

haha. kalau dengan kucing pon anis da takot, dengan harimau mesti tak takot kan? haha

nadia farhana said... []

comelnya kucing2 hehe xtakut?jadi geli eh?

eyjalukman said... []

haa samalah kita ! kita suka tgk kucing tp klu nk pegang,belai2 mmg tak . sbb dr kecik mmg da dididik tk minat kucing sngt n takot pun ye gak .

p/s : kita smbung kt utm t. awk?

Afiq Din said... []

kucing kne pandai jaga bru cunnn...
hehehe

Plug Mapuh said... []

ske ank je,yg bsor2 fobia,haha

aNiss :):) said... []

@cikji WAH. mesti penyayang nie :DD

aNiss :):) said... []

@cikji WAH. mesti penyayang nie :DD

aNiss :):) said... []

@Remy hazza HAHA. ramainya yang allergic dengan kucing :DD

p/s : kucing memang suka mencakar-cakar, tuu yang TAKUT :)

aNiss :):) said... []

@Hans 10 markah untuk HANS :DD

aNiss :):) said... []

@Nick Nashram BETOL2. sape yang suka kucing tuu penyayang gituu :DD

p/s : hamster/ sugar glider lagi laa anis geli :DD

aNiss :):) said... []

@~ cik matahari ~ HEHE. sama laa kita. comel jer kucing, tapi nak buat macam mane, nak pegang TAKUT :PP

aNiss :):) said... []

@mecha_praline haha. memang tak takut pun HARIMAU tuu :PP

aNiss :):) said... []

@eyjalukman HAHA. samalaa kita. nak dekat pun takut :PP

p/s : anis dapat UPM jer :DD

dyabunga said... []

ala..semua comel2..geram tgk