May 4, 2011

PENDEK ITU BAGUS...

ASSALAMUALAIKUM :):)
err.. perasan tak entri aniss semua pendek-pendek je... hehehe... semuanya hanya ada 2 sebab je...

1. aniss tak RAJIN untuk menaip entri yang panjang-panjang...
2. korang pun tak RAJIN untuk membaca entri yang panjang-panjang...



pisssst : apa pendapat korang tentang entri yang pendek macam aniss selalu buat?? hehehe =)
DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

24 725 budak kiut buat kecoh:

adwafarahin said... []

lagi pendek lagi best tau aniss

seronok sket nk bace :D

♥ solehah ♥ said... []

hehe.akak okei je..klau entri anis pnjg ke.pendek ..akak memg suka membaca.kehkehkeh.. :)

aNiss :):) said... []

@adwafarahin hahaha =) betul.. entri straight to the point je.. hehehe =)

aNiss :):) said... []

@♥ solehah ♥ auwww... akak bikin aniss terharu =)

Ini Kisah Tia said... []

hehee . tapi janganlah pendek sangat . nak jugak baceeee . huhuu ~~

Farid Ahmad™ said... []

RILEK SAT <---pendek but nice hahaha =))

aNiss :):) said... []

@Ini Kisah Tia hahaha =) betul jugak kan?? hehehe =) nanti aniss buat entri panjang2...

Cik Aish said... []

haha btul2..kdg2 yg pendek tu lg byk dpt respon tau! sbb of cos org akan baca smpi habis. hehe

aNiss :):) said... []

@Cik Aish hahaha.. betul!! sebab diorang dapat faham apa yang kita tulis... hehehe =)

ferra said... []

TAKPE. CUBE WAT HALP PNJG. THEN LEBAR2 KAN AYAT HEHE

Aisyah Aina said... []

ni la entri paling best yang pernah kak aniss tulis...hehe :D

Arif Azmi said... []

Pendek senang nak baca.. :).. Tapi kalau pendek sangat mesti macam.. -.-"

Newest post! Rajin kalau bacalah! ^^,.. Tekan sini nak baca entri terbaru!

ABU said... []

datng nak tag awak dlm entry ga

aNiss :):) said... []

@ FERRA... nanti aniss menrajinkan diri taip entri panjang2... hehehe =)

aNiss :):) said... []

@ AISYAH AINA... aww! aww! thanks dear...

aNiss :):) said... []

@ ARIF AZMI... kalau pendek sangat??? hehehe =)

.m y z. said... []

haha .entry pendek lagi santai!

Far8 budak baik said... []

aku ingat kau pendik tadi..
hahahaha =p yela
anda memenangi entry terpendik =p
haha

b a m b a m ' s said... []

hahahha.. xyah pjg2.. kang CB kena baca 2x nak paham..hehe..

psst anis.. CB ade buat entry pasal matrix.. anis dpt matrix kan? cer baca cer baca..hehehe

Miss Nina said... []

panjang or pendek, mana mana pun bolehsss .
hahaaa ^____^

adib syazwan said... []

ade masenye kite perlukan sedikit kepanjangan dalam satu2 post...(maybe)hahahha

BLADE EDGE said... []

Assalamualaikum...

bg saya, terpulang pd apa yg nk disampaikan tu..ada sesetgh org suka tulis simple2 jer. so dia mungkin rasa xperlu la tulis pjg2..

yg lain mungkin ada citer2 yg best/fakta2 menarik yg nk disampaikan. so kene explain secara detail. tu sbb kene tulis jugak pjg2..

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

aNiss :):) said... []

betul!! kadang2 kena buat entri panjang supaya lebih details... btw, thanks ya semua =)