May 6, 2011

HADIAH HARI IBU SAYA SANGAT PELIK =)

ASSALAMUALAIKUM =)

hyee semua!! ada yang masih belum tidur ke?? hehehe =) ohh ya.. sorry tak update hari nie.. SERIUS tak de idea langsung... emm, apa hadiah hari ibu korang??

hadiah aniss agak pelik + ganjil + aneh.... hehehe...


tadaaaaaaaaaa....................

klik je kat gambar tu okay =)
pisssst : amacam blog umi aniss?? hehehe =) korang singgah lar ye...  aniss yang design blog umi tu....comel kan??? ngeee =)

DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

12 725 budak kiut buat kecoh:

eddy said... []

fuhhhyyoo....
satu buah blog aaa :)
mmg cara paling terbaik....
hadiah kepada ibu satu Laman Maya :)

p/s : hadiah larh apa sahaja pun, asalkan mereka gembira dan kita mengembirakan mereka. awok pulak, bile nak jadi ibu (wooopppsss...kuar tajuk :P)

adwafarahin said... []

alololo comelnye lah
pinky2!

Nour Akmal said... []

wahhh..agak pelik juga la...huhu
unik tu..

athira tinted said... []

waa...comey la background blog umie aniss tue..aha..

aniss ambik background nie dkat mna??
huhu..:)

adib syazwan said... []

eh..ari ibu bile ek?

.m y z. said... []

wah mak pun ada blog? nice!

aNiss :):) said... []

@ eddy ... saya harap umi gembira dgn hadiah sy tu =)

pisst : saya lambat lagi ler nak jadi seorang ibu =P

aNiss :):) said... []

@ adwafarahin... hahaha.. pinky sebab aniss minat pink... even tu blog umi... hehehe =)

aNiss :):) said... []

@ Nour Akmal..unik kan?? ngeee =)

aNiss :):) said... []

@ athira tinted... comel ke?? hehehe =) sayang, cari kat GLITTER GRAPHICS =)

aNiss :):) said... []

@ adib syazwan.. entah ler... rase nyer 5 mei kott.. hahaha =)

aNiss :):) said... []

@ .m y z....dia suruh buat.. aniss pun decorate apa yg patut =)