Apr 9, 2011

SEGMEN WEH.. KALAU AKU BUKAN BLOGGER :)

ASSALAMUALAIKUM :):)


klik kat banner kalau nak join :)

serius, tak ada idea nak buat entry hari nie.. ngee =) okay okay... tadi nampak segmen nie.. jum join ramai ramai... 

okaylah, kalau aniss bukan blogger? emm, aniss akan ngadap facebook, layan chat dan paling penting teruskan main game CITYVILLE... nak taw tak, aniss dah level 50 game tuh.. dan sebab dah ada blog.. aniss dah stop main game..hahaha...

dan kalau aniss bukan blogger, aniss akan baca novel, komik atau pun buat sudoku.. hehehe.. dulu suka jugak layan novel online...best!

p/s : sebulan lebih berblogging, aniss sekarang cam addicted giler dengan blog.. hahaha :)
DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

32 725 budak kiut buat kecoh:

memel said... []

wah..! kamu pon main cityvile.?nak berjiran bule.?sy da lv59. hee :)

Abang Zam said... []

hahaha..biasa lah tu..semua orang yg facebookers akan beralih kat bloggers..thangs juin!

nanti abang review ok? ntw, abang pun minat sudoku..tapi tak pernah lepas 1 baris pun..erk!

aNiss :):) said... []

@memel nak jadi jiran? hahaha :) dah lama tak main game tuh.. wah! tinggi level awk =)

aNiss :):) said... []

@Abang Zam okay.. nanti abang review ya! hahaha.. jum main sudoku.. kita lawan! hahaha =)

♥ solehah ♥ said... []

ha.kn addicted dah..adoi.haha :)

aNiss :):) said... []

@ solehah salah kak solehah jugak! sebab ada blog superb cam EBT.. hahaha.. pengaruh nie ~ =)

♥ solehah ♥ said... []

@aNiss :):)

adoi.akak jugak yg kne.hahaha.. :)
xpe2..partime blogger kn..ehehe..

aNiss :):) said... []

@ solehah hahaha.. tapi, tapi.. kena terima kaseh kat akak.. bawak aniss masuk lam dunia blog.. best sangat taw dpt kenal akak =)wee~

♥ solehah ♥ said... []

@aNiss :):)

hehe..samasama aniss.. :) *wahh.semangat tol anis berblog skrg nie.ekeke :)gud2..

Ihsan Arifin said... []

haha x reti ah men sudoku ;D

Ayie said... []

Aku pun dah join.. meh usha entry aku.. Kalau Aku Bukan Blogger

aNiss :):) said... []

@Ihsan Arifin tak kan cikgu tak pandai main kott =)

aNiss :):) said... []

@Ayie okay.. aniss terjah! =)

adan said... []

gud luck cik aniss :):) ^_^

aNiss :):) said... []

@adan gud luck? hehehe! thanks =)

Novelgurl said... []

sy bru level 30 lebih hak2.
sudoko erk..~ x pndai men =.=

adan said... []

hahaha.. segmen dan contest tak sama er? hahaha.. sori2 sy blur2 sikit...

cityville tu game kat fb kan?

adwafarahin said... []

ooo suke main cityville yer..heheh

sebaik aniss berblogging klu x kite x jumpe la kat sni kan

hehe :)

Ihsan Arifin said... []

haha x reti. students kene ajar cikgu ;D

aNiss :):) said... []
This comment has been removed by the author.
aNiss :):) said... []

@adan yup.. game kat fb.. main lah.. best! tapi aniss dah stop main =)

aNiss :):) said... []

@adwafarahin dulu suka main game tuhh! ngee =) p dah stop! adwa, mujur dpt jumpa adwa kan? hohoho~

aNiss :):) said... []

@Ihsan Arifin meh! meh! aniss ajar.. ngee =)

aNiss :):) said... []

@Novelgurl level 30? okay lah tuhh.. =)

Sarah Sayuri Hartnett said... []

aiyaa...

wa pun lulu men itu farmville...

wa latang dali belog abg zam..

ala felee latang ke belog waa meh..

http://sarahsayuri.blogspot.com/

wa mukan cina lorhh..

Dalila said... []

hehe..tq dtg blog sye td ;)

hepi berblogging ;)

follow awak ;)

GadisGula-gula said... []

thanks sudi terjah sye.. follow awq gak~

cik sakura said... []

hye..cik sakura dtg kt sini..sudoku..favourite tu..best..

aNiss :):) said... []

@Dalila no biggie dear =) thanks sebab follow aniss..

aNiss :):) said... []

@GadisGula-gula most welcome dear =) thanks sebab follow =)

aNiss :):) said... []

@cik sakura best kan main sudoku.. ngee =)