Apr 17, 2011

Segmen Kalau Boyfriend Saya Seorang Blogger...

ASSALAMUALAIKUM :):)

klik banner kalau nak join =)

sorry cik aish sebab aniss lambat buat segmen nie... baru ingat nak buat... harap harap sempat ya =) okay, walaupun aniss tak de boyfriend... tapi nak join jugak segmen nie.... tape kan??? hohoho~

kalau boyfriend aniss seorang blogger, aniss nak pastikan dia selalu backlink blog aniss kat setiap satu entry dia... wajib okay... kalau tak, suruh dia stop blogging.... hehehe....

pastuh nak suruh dia letak aniss kat bloglist dia... dan tajuk bloglist dia mesti lah AWEK KESAYANGANKU =) hahaha... aci tak??? 

kena letak jugak picture aniss supaya orang lain taw yang dia dah berpunya... okay??

p/s : sesungguhnya aniss seorang yang kejam... hahaha =)

DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

12 725 budak kiut buat kecoh:

adwafarahin said... []

hahah kejam ngan bakal pakwe xpe :)

Qish Hazrul said... []

Wwaahh. bertuah cik abang dapat awek lembut cam kakak. huhu. malunya jauh beza kita. haha. Qish ganas terlebih. ^^"

aNiss :):) said... []

@adwafarahin HAHAHA =)kesian sape jd pakwe aniss.. ngee =)

aNiss :):) said... []

@Qish Hazrul hahaha =) lembut ea?? ingat kejam... hehehe =)

Qish Hazrul said... []

haha. lembutlah dari qish ni haa. hahaha. sorry sangat eh Aniss. Ingatkan kakak tadi. huhu. ^^" Nice meeting you :D

aNiss :):) said... []

@Qish Hazrul hahaha =) sokay lah dear... nak panggil aniss kakak pun tape.. ngeee =) nice to meeting u too syg =)

Far8 budak baik said... []

ahaha..setiap saat tgk blog dy..
naik nyampah ar haha

^^eKaTiKaH^^ said... []

haha...kelakar..
sian sapew jdi pkwe aniss..hehe
*gurau jew tau..

singgah cnie pule..

http://sweetsour93.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-boyfriend-saya-seorang.html

aNiss :):) said... []

@Far8 budak baik kalau menyampah, jgn tengok okay =)

aNiss :):) said... []

@^^eKaTiKaH^^ hahaha =) sebab tuh kott, aniss masih single mingle.. kejam sangat kott! okay.. nanti aniss terjah blog awk ya...

zacky ~786~ said... []

uitt smpai thp cmtu sekali //