Apr 17, 2011

DAH BALIK =)

ASSALAMUALAIKUM :):)

alhamdulillah aniss dah sampai rumah.... bolehlah nak update blog, nak singgah blog korang tuhh... thanks ya kepada follower baru... nanti aniss terjah blog korang pulak...
hari jumaat aniss pergi rumah mak sedara kat pulau pinang... pastu hari sabtu baru ada majlis perkahwinan kat perak... dalam pukul 4 petang baru bertolak balik kat sini... aniss macam biasa, membuta dalam kereta... sedar sedar, dah sampai rumah... ngee =)


dalam pukul 1 pagi semalam dah sampai rumah... jauh jugak lahh... penat wow, biar aniss tak drive pun.... penat sebab tidur lama sangat kott =)
DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

10 725 budak kiut buat kecoh:

Pak Aji said... []

salam.. yea yea mak dah balik.. har har har
Aku kena marah ngan bos

adan said... []

salam.. yeah.. cik aniss sudah mari... selamat mengupdate selalu er.. kehkehkehkeh.. ^_^

aNiss :):) said... []

@adan hahaha =) okay2 nanti aniss update blog byk2 ya.. harap2 ade org sudi bace =)

Ihsan Arifin said... []

alhamdulillah selamat :)

memel said... []

kalau la ade katil kat dalam kete tuh, mesti x nak smpai2 umah kan.?hehe

aNiss :):) said... []

@memel hahaha =) kalau ade katil, memang tak balik umah lah.. ngee =)

Far8 budak baik said... []

asyik asyik tgk blog dy jelahh..
naik nyampah bolehh haha

aNiss :):) said... []

@Far8 budak baik kalau menyampah, tak payah tengok okay =)