Apr 12, 2011

SEGMEN: DIY!

ASSALAMUALAIKUM :):)


klik banner yang comel ini untuk join!

10 fakta tentang diri saya
berumur 18 tahun tetapi masih kebudakan..
suka gelak kuat kuat sampai sakit perut..
senang keluar air mata..
suka tengok tv yang pasal cintan cintun..
suka bercakap dan terus bercakap...
boleh menghabiskan sebuah novel yang tebal dalam satu malam..
 mudah mesra dengan orang yang baru kenal..
suka warna pink...
suka makan bihun sup yang pedas...
addicted dengan blog sekarang!

10 perkara/perkataan yang selalu saya sebut
okay..

pastu?
yelah..
hmm...
tengoklah
ye kot..
ngee.
.ishh..
malas..
k
10 perkara “pertama kali” dilakukan dalam hidup saya 
 pertama kali buat segmen yang susah!

pertama kali buat blog pada 24 februari..
pertama kali baking kek coklat untuk harijadi umi..
pertama kali dapat lesen kereta selepas 3 kali test..
pertama kali rasa sakit jiwa jawab soalan segmen... ngee =)
pertama kali derma darah mase form 5
pertama kali pengsan dalam seumur hidup sebab derma darah! hehehe..
pertama kali kena denda masa hujan pada pukul 2 pagi oleh warden tahun lepas..
pertama kali tak tidur kes baca novel dan esok kan nya ada exam biology...
pertama kali kena rotan tahun lepas dengan warden kes lambat ke sekolah..
p/s : nazim.. dah siap.. khas buat awak! fuhhhh.. penat ,menjawab soalan nie... ngee =)

DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

20 725 budak kiut buat kecoh:

Nazim Nasri said... []

hehhe terima kasih sebab sudi join segmen ni. tekanan ye nak jawab. hambekk hahaha :P

♥ solehah ♥ said... []

haishh.nakal aniss..haha

aNiss :):) said... []

@Nazim Nasri hahaha =) no biggie lah.. best jew jawab tadi..

aNiss :):) said... []

@? solehah ? hahaha =) aniss budak baik lah.. cam akak!

aNiss :):) said... []

@? solehah ? hahaha =) aniss budak baik lah.. cam akak!

myzatulmarghliyana said... []

salam,,maaf lmbt mmbls kunjungan.. sy da follow aniss gak.. btw sy pun suke kaler pink! =) slalu cube xnak suke tersuke gak tp. he3

Khairil said... []

suka quote yg "boleh menghabiskan sebuah novel yang tebal dalam satu malam.."

hahaha...hebat ni...novel apa yg paling tebal pernah habiskan?

aNiss :):) said... []

@myzatulmarghliyana hahaha! pink clour yg paling c0mel kan =)

aNiss :):) said... []

@Khairil hahaha! novel cinta kau dan aku.. best sangat =)

Izyan Masri said... []

MACAM BEST JE SEGMENT NI XD

myzasuki said... []

kite same lah ~
walaupon da 18 tp cm 8 tahun kan?
HAHA :DD

aNiss :):) said... []

@myzasuki hahaha =) awk 18 taun jugak ea? salam kenal =)

MiSzy DiaN said... []

18 tahun??
hai dik..
akak ada something utk adik..


http://miszydian.blogspot.com/2011/04/my-600th-follower.html

aNiss :):) said... []

@MiSzy DiaN yup.. 18 tahun.. thanks akak =)

aNiss :):) said... []

@b a m b a m ' s okay! nanti aniss join ya =)

aNiss :):) said... []

@b a m b a m ' s okay! nanti aniss join ya =)