Apr 5, 2011

BUTTON OLDER POST DAH OKAY! TERIMA KASEH KAK SOLEHAH :)

ASSALAMUALAIKUM :):)

sebenarnya aniss tak perasan pun kalau tekan OLDER POST aniss, jadi error.. aniss taw pun sebab CIK BAMBAM ade pesan kat shoutbox.. terima kaseh yea CB...


pastuh aniss pun minta tolong ngan akak solehah yang kiut miut nie... baik sangat akak solehah, wahh! bukan bodek.. tapi kenyataan okay! hohoho~


sebenarnya kan, aniss berminat nak buat blog sejak terjumpa dengan blog EMPAYAR BINTANG TIGA masa bulan februari tahun nie..

sangat sangat membantu untuk mengkiutkan lagi blog korang... nie blog akak solehah jugak.. tapi tak silap aniss blog kongsi dengan abang mirul...

terjah lah blog tuh.. konpem korang suka :)

p/s : aniss suke style akak solehah yang sempoi dan baik hati walaupun belum kenal :) terima kaseh akak :)

BYEBYE
DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

9 725 budak kiut buat kecoh:

Nabila Shamsudin said... []

tengah alami problem yg same jugak...!!
tolong..!! :(

Tihara said... []

salam,
kawan2 bloger ni ramai yg spoting2 gitu kan :)

Raji berkata said... []

bgus
kalau tak xboleh org nk bce entry2 yg lama ;D

Nabila Shamsudin said... []

aniss, nabila dah buat tutorial yg solehah suruh tu tapi xboleh save...

http://www.facebook.com/NORNABILAH

thanks... :)

aNiss :):) said... []

jap2.. aniss nak add nabilah kat FB :)

♥ solehah ♥ said... []

adoi..tersipu2 maluu lh akak mcm nie.haha :)

*kalau mirul tengok entri nie.msti dia jeless.haha

Nabila Shamsudin said... []

hi dear...
kalau sudi bukak la k...

http://nabilashamsudin.blogspot.com/2011/04/bestnye-bile-ade-kawan.html

putERi-kAtEk said... []

waaaaaa... mcm ni la bru semangat berblog!!

b a m b a m ' s said... []

hahhhhh! baru elok.. baru leh baca entry lepas.. ahahhahaha.. :P