Apr 5, 2011

ANISS SUKA FOLLOW KORANG, TAPI KORANG TAK DIPAKSA....

ASSALAMUALAIKUM :):)

wahh.. suka nyer.. aniss dah ade 200 lebih follower... hohoho~ mesti korang nak cakap, alaa.. takat tuh pun nak kecoh.. tapi tak kisah lah.. aniss excited sangat sangat nie..


aniss memang akan follow korang bila aniss singgah kat mana mana blog.. tak kisah lah blog tuh pasal apa pun, pasal makanan.. pasal sukan... pasal peribadi.. aniss tetap akan follow.. sebab aniss taw, apa perasan bile dapat follower baru...


p/s :  tapi aniss tak paksa korang nak follow balik aniss atau tak.. aniss taw blog aniss tak bermanfaat pun.. entry pun membosankan...aniss follow korang, tapi korang tak semestinya kena follow aniss.. itu hak korang okay.. aniss tak paksa :)

BYEBYE :)
DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

9 725 budak kiut buat kecoh:

Shamsuddin Amin said... []

200 tu kire ramai anis...
ak ni x sampai lg pon 200...^^

Mah@mahu said... []

saya suka gak follow.. heheh tapi nak joint bloglist kat Mah@mahu nak..

Wan Sandx said... []

hehe, bgus lah, abg sandx tau, anis sama jugak macam abg sandx, excited n teruja sbb ade orang sudi follow..hehe

siti fatimah said... []

anissss,,kita da follow awak tau :)

b a m b a m ' s said... []

aniss cayunkkkk~!! lama2 jadi 2000 ekk!! ekkekeke..

saie PUYIE said... []

bnde mksud komen mu tdi kt blog aku?
xfham r.. hehehehe