Apr 23, 2011

BOLEH JE HIDUP KALAU SINGLE PUN~

ASSALAMUALAIKUM :):)

malam nie nangis lagi, sebab terlalu touching dengan cerita KERO...  padahal dia bukan pun story pasal sedih sedih.. tapi entry dia buat aniss teringat kat someone...

arhhh.. kadang rasa bodoh jugak, kenapa mesti menangis sebab dia?? alaaa, tak mati pun tak de pakwe..
dah setahun lebih single, boleh je aniss hidup...

yes... dulu aniss rase sunyi sangat... tapi aniss jadi lebih kuat dengan ade nya family yang sangat sporting, kawan kawan rapat yang sentiasa sokong aniss.... dan semestinya rakan blogger semua... korang semua buat aniss rase tak pernah keseorangan =)


DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

8 725 budak kiut buat kecoh:

Simpleblanklife said... []

hahahaha dah, tokse nangis. aku tampo je kang...haha gurau...:D

aNiss :):) said... []

@Simpleblanklife huwaa (T T) ade orang nak tampar aniss =)
pissst : report kat umi :p

Simpleblanklife said... []

hahaha g report sana. aku nyorok ar! err...walau aku ni terlalu besar untuk disorok. hahaha tajuk kau cool dah, tapi...err....errr....berat gak kan? keh3... ;)

adwafarahin said... []

hey relax la dear..
adwa ok jer..
kadang single itu lebey baik
mungkin tuhan nak pelihara kita la aniss!

xmo sedey2 lg okay!
chill2!
cpt2 senyum :)

aNiss :):) said... []

@Simpleblanklife hahaha =) memang berat.. tapi cool je.. boleh je hidup... huhuhu =)

aNiss :):) said... []

@adwafarahin thanks dear... dah senyum pun..sayang adwa.. muaaahh....ngee =)

Kero Asyraf said... []

hidup single memang oke je pun actually..
so harap anda un jumpe la ea ur Mr.Right :D

.m y z. said... []

kita boleh hidup tanpa lelaki! yeah. haha :P