Mar 26, 2011

SEGMEN 1 HARI 1 BLOGGER THE FACEBLOG

ASSALAMUALAIKUM :):)

tadi mase aniss sibuk berjalan jalan, bawa kuih singgah blog blog ....ternampak segmen nie.. tujuan dia nak mengeratkan hubungan antara blogger-blogger di malaysia :) menarik kan?? jumm jawab soalan nie...
nama anda @ nickname
~ nama penuh aniss ialah Nur Anis Syazwanie bt Mohd Zaidi... nickname? kawan kawan semua panggil aniss..

 nama blog anda & rahsia di sebalik nama tersebut
~ nama blog aniss ialah aNiss si kAstuRi... emm, rahsia?? hahaha.. sebenarnya nama ni aniss dapat sempena nama FACEBOOK aniss iaitu BIRU KASTURI :) satu lagi aniss sangat sangat suka dengan minyak wangi yang wangi seharum kasturi.. so, dapat lah nama blog tuh..

ceritakan tentang blog anda
~ blog aniss simple dan warna warni! tapi lebih banyak warna pink! tema pelangi  aniss start buad blog nie mase akhir bulan februari 2011... mase tuh, aniss hias blog dulu sampai jadi macam sekarang!! yang aniss ingat, aniss tak post pun entri mase tuh.. hohoho~ lepas siap, baru start follow orang!!

tujuan anda blogging
~ pada awal nya, aniss berblogging nie sekadar mengisi masa lapang yang sangat sangat lapang! hehehe :) yelah aniss bukan kerja pun.. pastuh, lame lame jadi JATUH CINTA!! ngee~ jadi macam ketagih nak update blog! nak singgah blog orang! kumpul kawan baru, best!!

harapan anda untuk blog anda
semoga blog aniss makin matang dan segar macam aniss! hohoho~ emm, harap ramai follower dan ramai yang sudi jenguk bertanya khabar tuan empunya blog :) hope ramai yang suke baca entri aniss.. n dapat tambah koleksi kawan lagi!!!

sedikit nasihat @ pesanan kepada blogger lain
aniss nak nasihat supaya korang sentiasa bahagia dan berjaya dalam kehidupan masing masing! berblog bukan mengejar populariti semata mata, tetapi berkongsi ilmu dalam dunia maya! AJA AJA FIGHTING!

PRINTSCREEN BLOG aNiss :)
p/s : jumm! jumm! join segmen nie ramai ramai :)

BYEBYE
DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

2 725 budak kiut buat kecoh:

HAJAR hasan said... []

oh. hye aniss. pasal banner tu kan.cuba buat guna photoscape atau photoshop. cari gambar yang aniss nak. and buat tekan animated. err.. sye pun tak tahu nak explain. kalau nak order, boleh order kat Cik Bulat. okey dear? sorry.

afif azra said... []

berapa ringgit cik bulat...