Jan 27, 2013

SEGMEN : ANISS TOLONG REVIEW BLOG AKU !!

ASSALAMUALAIKUM :)

STICKY POST

 *** macam tak laku jew segmen aku nie. huwaaaa T.T mungkin akan dibatalkan dan terus delete entri nie ***

amboi ganas sungguh tajuk segmen aku nie !! haha. tak taw nak letak name ape. oleh sebab aku terlampau bosan dan kadang-kadang kering idea nak update apa kat blog nie. so aku rasa ape salah aku buat review pluss segmen gituu. tapi aku tak yakin sangat dapat sambutan ke idok. alaa try nasib laa. hohoho. so, kamu, kamu dan kamu ayuhh join segmen kedua akak kau nie yaa :)

" ehh kenapa aku kena join segmen kau nie niss ?? "

sebab aku comel so korang kena join !! ehh ?? muahahaaha. tapi nie pun tujuan untuk promote blog aku dengan blog kau jugak bila kau buat review blog kau tuu. faham ?? ala suka-suka jew. tapi aku bukan paksa pun, kalau korang rajin korang join, tak nak ?? ehh takpee. aku sayang yang join tuu lebih laa. hehe. so korang faham-faham laa yaww !!

" ceh ! banyak cakap jew. apa kau nak sebenarnyaa nie niss ?? "

hmm cam nie aku bukak 25 paling awal untuk review blog dia. korang buat laa entri tajuk macam kat atas tuu. dan bodek laa apa-apa tentang aku. ehh ? aku taw aku tak layak nak review blog korang yang super duper HEBAT tuuu :) tapi tolong laa support insan yang kebosanan nie. muahahaha. so korang join yaa.

amboi. panjang pulak mukadimah nie. senang citer, korang buat entri :

SEGMEN : ANISS TOLONG REVIEW BLOG AKU !!

syarat-syaratnya mudah ;

1. tak wajib follow aku. suka hati korang laa.
2. tag sorang. dan bagi dia sedar kewujudan segmen nie. tujuan untuk promosi segmen.

jangan lupa letak header nie kat entri korang yaww dan jangan lupa link dekat segmen aku nie ehh :)



mudahkan ?? kalau dapat sambutan lebih dari 25 tuu, yang lain aku tetap review tapi mungkin lambat. so cepat-cepat yaa. last segmen 27 JAN 2013 (AHAD) 12.00 am orait babeh ??
DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

17 725 budak kiut buat kecoh:

Eedi Aziz said... []

salam blogger dari pengemis cinta...

Nick Nashram said... []

hahah..sama la kita.
bila takde idea nak update blog,buat je segmen review.

combi said... []

gdluck dear :)

salam maulidul rasul ;)

boni kacak said... []

hehehe.. jangan delete lagi. nanti saya join tau :)

Neesa said... []

Salam Maulidur Rasul anis,. neesa join! :)
http://neesasheisme.blogspot.com/2013/01/segmen-aniss-tolong-review-blog-neesa.html#links

Deqla manjew said... []

Moga sukses segmen awk dear...;-)

MawardiYunus said... []

salam maulidurrasul awak

Ash Give said... []

Alaa..tu ada jugak sorng join.. Ada latu.. Review jgn tak reveiw...

Sori lama tak jenjalan dlm blog ni

Ayie Abas said... []

salam maulidur rasul..:)

good luck ya...pas nih bole la review blog ayie pulak? hehe..:)

ANNA MARIANA said... []

salam maulidur rasul dear..

nur anith syazana tarmizi said... []

anis, anith join ! http://nurasyatalkandactmore.blogspot.com/2013/01/segmen-aniss-tolong-review-blog-aku.html

nur anith syazana tarmizi said... []

aniss, anith join ! http://nurasyatalkandactmore.blogspot.com/2013/01/segmen-aniss-tolong-review-blog-aku.html

Sue PeLik said... []

jenjalan sini! huhuhu. nant bila2 kalau ada masa boleh join jugak neh :) dah lama tak der sapa nak review blog kita hehehe

aqoustica said... []

JOINED http://aqoustica.blogspot.com/2013/01/segmen-aniss-tolong-review-blog-aku.html

MawardiYunus said... []

Salamni entry untuk awak. thanks sebab sudi jadi follower saya. http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/01/followers-mingguan-6.html

kalau sudi mohon like page ni ye :) https://www.facebook.com/IstilahMinda

Carlos Santiago said... []

mcm best...nanti kalau rajin aku buatkan..