Aug 30, 2012

MY SAYANG :)

ASSALAMUALAIKUM :)

orang cakap TAK KENAL, maka TAK CINTA. ehh, betol ke peribahasa aku nie?? haha. tapi serius peribahasa nie sangat betol. kalau kita tak kenal orang tu macam mane nak jatuh cinta? tak kan nak rindu-rinduan dengan orang yang tak kenal. ye ke idok? 

dah lame aku nak update pasal my sayang nie. tapi akibat penyakit nyanyuk yang makin kritikal nie so baru sekarang ingat. haha. maaf yaa sayang. kita orang baru kenal sekejap, tak sampai pun setahun. sem 2 mase kat matrik baru aku rapat dengan dia. dia senyap jer, kami duk main-main senyum jer. haha.

masuk sem 2 baru kami rapat sebab dia sama kuliah dan budak depan bilik aku jer. ehh korang bayangkan my sayang aku nie laki eh? haha. hapuskan bayangan korang tuu. puihhh. my sayang nie perempuan yang ayu lagi cantik lagi menawan okay :) manja dan paling best bila dapat peluk dia. ehh, maaf kami bukan laa lesbo tapi kami lebih dari adik beradik. 

aku rapat dengan dia tak sampai lagi setahun. tapi bila dah jauh macam nie mula rindu-rinduan :') kami rancang nak masuk u same-same. tapi takdir memisahkan kita. chewaah :D aku ingat lagi yang kami study kat surau sehari suntuk mase nak dekat final. tapi kebanyakkan masa tuu bukan study, tapi kami online dan kadang-kadang kami membuta. haha. 

paling penting kami suka bergosip, berkongsi cerita dan kadang ponteng kuliah same-same. rinduuu :(( tengok movie sampai pagi. bangun tidur tengah hari. ops. kantoi sudah. haha. masa duit kering kita kongsi makanan sama-sama. so sweetkan kite? haha. ingat lagi yang dia nie jarang makan tengah hari. lepas tuu aku paksa dia makan dan berkongsi sama polysterene. *eh macam mane nak eja eh? haha. aku dengan dia ada gak menyalahgunakan BESTA :) korang nak taw? biar laa jadi rahsia kami :) haha.

nak kenal dia? meh meh meh :)


nama dia nazathul najwa. cantikkan my sayang nie :)
p/s : my sayangsss yang lain jangan jeles ehh. nanti aku buat entri pasal korang. haha :)




DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

14 725 budak kiut buat kecoh:

fadh leyanie said... []

pernah jugak menyalahgunakan BESTA..biarlah rahsia...semoga persahabatan kalian berkekalan..:P

ayut said... []

my syg ayut ad tak?hahaha..hye nazathul najwa! :)

ayut tag anis ye...
http://akuayut.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

ros_reeza said... []

seronok tengok persahabatan :) moga berkekalan hendakNYa :)

amir aizat said... []

happy friendship forever, hehe

Cendol said... []

wahhh ramai ye 'my sayang' aniss..haha . ha menyalah gune kan besta mcm mane?cendol tak tau lembab bebeno bab2 it nih..haha tp dulu pn kwn cendol pnah buh lagu dlm besta dia.biase la budak asrama kat sekolah yg skema,nk bwk besta tak boleh apetah lg dngr lagu.hmm..ape yg kome buat ngan besta tu?haha nk tau.
kan girls kalo dh berkumpul,acan2 nk study tp terrr gosip plak.haha
baguih la sng same sng,susah pn sme2.

TiranaAduka said... []

Assalamualaikum wbth...

Salam perkenalan dari
TiranaAduka...
Selaku blogger baru ...memohon maaf atas kehadiran di blog ini.....tanpa diundang...maaf dari Tirana..

From TiranaAduka.....: Mengenali TiranaAduka - kesihatan.

Jemput singgah blog saya.....
TiranaAduka.....: TiranaAduka Di Alam Maya..
jika ada kelapangan dari anda.....

From TiranaAduka.....: Bila diri Tirana Dicintai....tanpa ku sedari


Wasalam..
Ikhlas,
TiranaAduka...

syakey said... []

mmg dengan bestfriend pompuan macam2 nama panggil. sayang lah darling lah anje lahh haha tp sronok!

shar90 said... []

sayangnye dia kat dia... hee xD

Aku Mad said... []

wahh lesung pipit :P

NazathulNajwa said... []

anis! najwa sayang anis! rasa macam nak nanges. sumpah rinduuuuuuuuu :'(
keep in touch ya. *hugs and kisses*
i love you and i will always love you. xoxo

Everything's Everythings said... []

Kawan yg bagus kau ni.. Kawan-kawan ak kedekut.. mntak blanja pun xnk haha (termasuklah yg bercakap)

Akhelaken said... []

wah,mula2 ingat bf rupanya bff lah ni.. :P