May 8, 2011

AWAK MEMANG HERO =)

ASSALAMUALAIKUM :):)

wahh.. baru jer aniss bersedih pasal blog ada kena malware... entah apa jenis binatang malware tu... hehehe... tapi serius aniss tabik spring kat dia... dia yang bagi solution nak buang malware yang giler tu... hahaha...


sekali lagi, terima kasih ya EDDY... awak memang blogger paling baik yang pernah aniss jumpa... dia peramah taw... korang pergi lah singgah blog dia okay... kalau ada masalah pasal blog, korang pergi bodek dia yaa... hahaha...



pissssst : sekarang mood happy giler.. nak tidur dulu....

DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

18 725 budak kiut buat kecoh:

eddy said... []

p/s : Sila pasang kembali widget recent post kamu :).....

Far8 budak baik said... []

tu ar pasal...
hari tu semangat ak nk
buka blog ka..pastu kene
block..haha..smgt ke haha =p

aNiss :):) said... []

@ eddy.. okay awak =)

aNiss :):) said... []

@ stryder... =)hehehe...

aNiss :):) said... []

@ Far8 budak baik... semangat ke?? hehehe.. skrg dah okay blog aniss =)

Ain Zulaikha said... []

hehehhe nak bodek gak lah.. hehe

aNiss :):) said... []

@ Ain Zulaikha.. bodek jer eddy tuhh.. hehehe.. dia baik.. =)

adan said... []

serius... setelah berapa kali mencuba.. baru dapat masuk blog aniss... malware jahat..!

aNiss :):) said... []

@ adan... malware jahat.. dia buli aniss =) hehehe...

seyrah_sue said... []

huhuhuh..yup..arituh penah kena gak malware ni..tak ske!!tak ske!!tp,,skang dah ok dah..(:

adib syazwan said... []

malware 2 ape?macam mane nak tw?

Miss Nina said... []

yes, dah boleh pun bukakss blog adik ni !
ahaks :))

aNiss :):) said... []

@ seyrah_sue.. tu lar pasal... malware memang jahat =P

aNiss :):) said... []

@ adib syazwan... malware tu mcm virus lar... klu awk gune google chrome, bila bukak blog yg ade malware.... dia akan ada notis bgtaw... ada faham tak?? hehehe =)

aNiss :):) said... []

@ Miss Nina....thanks akak =)

athira tinted said... []

ok jep blog aniss...hhu..

ermm, aniss smbung blaja kat mana??

aNiss :):) said... []

@ athira tinted... matrik n9... awk??