Apr 13, 2011

SEGMEN! KALAU AKU ADA BAKAT AKU NAK JADI....

ASSALAMUALAIKUM :):)

klik kat banner kalau nak join
kalau aniss ada bakat? emm.. aniss nak jadi pembuat kek yang hebat! wow.. best nya.. padahal aniss memang tak pandai memasak.. tapi kalau baking kek.. boleh lah.. tuh pun baru belajar 2 bulan yang lepas...

kalau aniss ada bakat buat kek.. aniss nak hias kek tu biar jadi comel gitu.. pastu biar rase kek tuh sangat sedap sampai orang lain rasa tak puas makan!

kalau aniss ada bakat buat kek.. boleh setiap hari aniss makan kek.. hahaha.. boleh bagi hadiah kat orang lain.. suruh diorang rasa kek yang aniss buat.. mesti seronok dapat kongsi kek dengan semua orang! dan kalau ada rezeki.. boleh buka kedai kek... waaa.. bestnya...


first time aniss buat kek coklat untuk birthday umi

p/s : entri khas untuk CB yang tersayang! harap harap aniss dapat bakat buat kek yang sedap ya!

DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

12 725 budak kiut buat kecoh:

b a m b a m ' s said... []

melelehhhh air liur CB okehhh!! huhuhuh

nak jugak!! ehhehe..

thanks join tau! :P

MiSzy DiaN said... []

bley laaa order cake dr aniss nie.. hehee

aNiss :):) said... []

@b a m b a m ' s most welcome dear =)nahh.. amek lah kek nie.. ngee =)

aNiss :):) said... []

@MiSzy DiaN hahaha =) boley.. tapi kalau aniss ada bakat! ngee =)

Cik Aish said... []

wah sedapnyaa...mcm tau tau je cik aish suka makan coklat..mekasih..hahaha.

aNiss :):) said... []

@Cik Aish hahaha =) samasama.. nanti aniss belanja kek coklat ya!

Ihsan Arifin said... []

nak ! mcm sedap je kek ;)

aNiss :):) said... []

@Ihsan Arifin ambil lahh.. aniss bagi free je tengok kek tuh =)

aNiss :):) said... []

@Ihsan Arifin ambil lahh.. aniss bagi free je tengok kek tuh =)

♥ LULU ♥ said... []

sedapnyeeeeee....

http://www.facebook.com/pages/Kissy-doll-lens/183704481649222

adan said... []

pandai kan.. klu tak sedap bagi orang lain dulu rasa... hahaha

juanita said... []

Hi,

JOm join contest

http://www.tetikusrusak.net/contest-birthday-party-paling-happening/

TQ