Apr 2, 2011

SAYA SUKA KOMEN BLOG KORANG.. TAPI PANTANG KALAU...

ASSALAMUALAIKUM :):)

hohoho~ hari nie tiba tiba gatal mata nak blogwalking kat blog korang... aniss bace entri, aniss komen...
tangan aniss memang gatal nak komen blog orang... hahaha.. tapi pantang sangat jumpa benda alah nie!!

ada faham maksud aniss?? hahaha.. aniss tak suke lorhh.. semangat nak komen, pastuh ade benda alah nie..
hilang mood okay!! ngee~  so, apa kata korang tolong buat macam nie... ( sesiapa yang mahu entri mereka dikomen oleh blogger ) tak nak sudah!! hehehe...

DASHBOARD  > SETTING > COMMENTS  = Show word verification for comments? pilih NO..

p/s : tapi aniss tak sempat nak singgah blog banyak banyak.. ade segelintir jewp kott.. ade mase nanti aniss singgah blog korang ek!!

BYEBYE

DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

11 725 budak kiut buat kecoh:

Hazrina Erin said... []

sy pun tak suka jugak~hilang terus mood nak comment!T_T

ketawariang said... []

huhu terasa....
sy pn sama jugak...geram je rs...
sekali ade org tegur buang word verification.... br tau ade word verification tu...tp lepas ditegur, tukar dah haritu.... jemput2 la komen yer... hihi

Rafi Nilhan said... []

tol tu..aku pon tak suka..lagi satu..pakai komen pop-up window..cam ko pakai ni..stedey.. :)

memel said... []

betul tuh. macam nak kene buat banyak bende kn.?hee

cantekk said... []

a'a betol2...
kdg2 da esaited ni, kna isik plak passcode,, hadoi..
kdg trus pangkah, tak jadik nk anto
huhu

mad khaz said... []

btol2
pantang tol,xjd nk komen :D

mohd ridwan said... []

Bawu je tukar 4hari lepas!!!

cik ubi said... []

same here..aku pun malas la..tapi lau entri bagus..aku komen gakla

Kero Asyraf said... []

baru buat 2 hari lepas
tu un si owner blog nie yang ajar ~

adan said... []

same r.. sy pun tak suke gak...

saie PUYIE said... []

haha.. ohhh, bru fham.. hehe
done it.. thanx yoo !!!