Apr 11, 2011

KENAPA BERBLOG?

ASSALAMUALAIKUM :):)

kadang kadang aniss terpikir, kenapa aniss berblog? padahal baik aniss tidur dari duk update blog setiap hari.. singgah kat blog orang lain, follow orang lain, drop komen kat sana... ada faedah ke?

untuk dapat duit? memang tak lah.. kalau korang perasan, mana ada iklan kat blog aniss.. cik nuffnang tak nak lekat kat blog buruk nie.. ngee =)  nak popular? jauh sekali lah.. 

tapi bila berblog, dan ada orang sudi menfollow kita.. walaupun seorang, tapi rasa dihargai sangat.. pastu, bila tengok kat dashboard, ada orang komen, .. rase happy sangat =)  dan tak lupa yang tinggal jejak kat shoutbox.. rasa excited giler...

dan yang paling best berblog, time dapat kawan.. siap membantu lagi untuk berblog.. bagi semangat,  even tak pernah jumpa pun diorang... dan diorang lah sebab aniss masih ingin terus mengupdate blog =)

p/s : korang tak rasa ke excited dapat komen bila buka dashboard?? ngee =)
DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

25 725 budak kiut buat kecoh:

Nabila Shamsudin said... []

sgt2 excited.. rase berbaloi la sikit kite dah buat entry2 penat2 kan.. hehe

Rafi Nilhan said... []

aku berblog? er.. tengok la apa yang aku tulis situ.. aku pun tak tahu genre pa.. hehe

meLLy! said... []

same la. org pn rase excited jgk ble tgk dashboard and ade comment :))) hope anis pun excited ble tgk ade org komen ni :)

♥ solehah ♥ said... []

haha..mestilah eksaited..8least..ada komen tu..menunjukkan..blog kta ada pembaca..baru smgt ckit kn..hehe :)

*bg akak lahh mcm tu.haha

:: Nonoy :: said... []

betol3! :)

mmg excted la bla nmpak komen kt dashboard. ada jga yg sudi mbaca entry kita kn? kn3.. :)

adwafarahin said... []

haruslah seronok!!!!
tambah kwn2,seronok!

bile bkk dashboard ader komen means org hargai penulisan kite sbb die sudi komen n bg pendapat

iyula yg adwa rse

SERONOK! :)

Cik Aish said... []

hehe..betull...kepuasan berblog ni adalah bila ada pembaca sudi nak follow dan bagi komen dengan penulisan kt..at least kt dpt share kan dgn dorang .. happy blogging!

Zik said... []

hehe.. yang penting hubungan sesama rakan blogger dapat dikekalkan.. :-)

aNiss :):) said... []

@Nabila Shamsudin betul! rasa berbolai kan.. ngee =)

aNiss :):) said... []

@Rafi Nilhan okay! nanti aniss terjah blog rafi ek =)

aNiss :):) said... []

@meLLy! hahaha! memang excited pun! ramai orang komen nie =)

aNiss :):) said... []

@? solehah ? betul tuh akak! rase cam best jewp ada orang sudi baca blog kita.. hohoho =)

aNiss :):) said... []

@:: Nonoy :: betul! nak lompat rase tengok ada yang komen.. hahaha =)

aNiss :):) said... []

@adwafarahin haruslah =) seronok kan =)

aNiss :):) said... []

@Cik Aish happy berblogging t0o =)

aNiss :):) said... []

@Zik aminn~ harap2 macam tu lah =)

leyzajamil said... []

24hrs blogging..duit masyukkk...

tipu jek ;)

LadyComot said... []

eh eh samala pulak kitew.. hehehe happykan tambah2 dpt ramai kawan..sonok.. dapat is masa lapang n dapat share macam2 ngan org lain.. huhuhuhu salam kenal

aNiss :):) said... []

@LadyComot memang happy kan? ngee =) salam kenal!

aNiss :):) said... []

@LadyComot memang happy kan? ngee =) salam kenal!

Ihsan Arifin said... []

nk komen byk2 kt blog anis kasi anis rase terharu sangat HAHA ;D

aNiss :):) said... []

@Ihsan Arifin jangan buat aniss terharu =) nak nangis ase! ngee =) thanks ya..sebab komen..

Izyan Masri said... []

JYEAAH.SAYA SUKA BELOG XD

myzatulmarghliyana said... []

perasaan kite same la..cume kdg2 ade rase nak stop blogging bile ngah x excited..hm..