Mar 7, 2011

SUKASUKI SEKOLAH RENDAH :):)

tetiba jari kiut aniss nk menaip sal zaman kite kite skola rendah dlu... hohoho!! korng pasti ingat kan mase tuhh betapa poyo nyer kite..  gaduh gaduh pastu post surat kat member... suh bagi kat owg sebelah :) n then ayat biasa kte tulis PECAH KACA, PECAH GELAS, SUDAH BACA, HARAP BALAS!!!


pastuhh, kadang kadang ade SALESMAN datang skola, bagi list suh beli buku.. padahal buku tuhh kte dahh taw ending cam neyhh!!! ade jgk jual SUSU ngan DADIH!!!


pakai pensil box yang boleh bukak depan belakang, kat tengah tuhh siap ade SHARPENER!!! main lawan pemadam, padahal fungsi sebenar untuk memadam...pakai PEMBARIS BERGERIGI yang kat dalam ada air pastuhh ade benda berkilat :)


time dlm claz, ble ade ckgu sume pakat tekun.. cikgu mintak keje skola, banyak sangat alasan kann?? alasan biase, TERTINGGAL lahh cikgu,pastuhh buat muka kesian biarpun keje tuhh tak pernah sentuhh pom!! time cikgu tade, melalak macam orang giler!! hohoho! nak rehat awal awal, tapi masuk claz lambat jgak.. aduyai!!

bila lori MILO datang skola, pakat berebut, rela beratur panjang panjang semate nk minum air milo sejuk secawan!! alih alih barisan tak putus kes org same jewp yang beratur...abes skola, tunggu abg sate ikan, tak pun abg ais krim :):)


SEKARANG sume dahh tinggal kenangan, maybe budakbudak skola rendah pada mase kini bukan macam aniss dlu,taaaapi bagi yang sezaman ngn aniss... korang pasti winduu sume neyhh kan???  hohoho!!

DAH HABIS BACA? jomm komen :) Byeee

11 725 budak kiut buat kecoh:

nancy neng said... []

sokong2..really miss diz moment..:)

aNiss :):) said... []

kann?? kann?? :):) hohoho!

nancy neng said... []

ye la..sebab msa kecik2 sy ne nakal..hehehe..

btw..suke kat lgu dlm blog anis ne..cute..=)

aNiss :):) said... []

ouhh.. nakal ek!! same lahh... he3..
lagu tuhh tjuk perfects two, by auburn...

marshmallow said... []

ouh, sangat rindu time dolu2 >.<

Siti Noraisyah said... []

betul2... Siti pun rindu dgn zaman tu.. ^^

aNiss :):) said... []

sume sudaa besar! hahaha.. pyah na dpt blek tuhh sume!
kak siti, kan cikgu skola rendah! hohoho....
tgok budakbudak tuhh pom jadi...

shahjiehan said... []

hahahhahah... trigat mase muda2 dulu.. hingus pon meleleh lagi, tapi x risau pon.... hahhaa... sbb mase tu x perlu nk nsem2 kan... keh3

jom baca dan komen i-City beli ‘salji’ Korea

aNiss :):) said... []

@shahjiehan waaa! skrg nsem lorhh?? he3..
mse sy mude2 ta de pom hingus meleleh! sy pkai saputangan!! hohoho :)

fizalicious_90 said... []

eh2...mmg sme la ngan zaman sekolah dlu...
rmbut pun rapat2 ag je mse 2..haha

aNiss :):) said... []

@fizalicious_90 hahaha :):) bt0l2.. winduu kan zaman sekolah rendahh?? :'(